Latest News

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Η Eve Beos για τον πατέρα της, Αχιλλέα Μπέο: «Είναι ομοφοβικός, λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του» -Στην αντεπίθεση η κόρη του Χριστίνα

 
Άκρως αποκαλυπτική ήταν η κόρη του Eve μιλώντας για τον πατέρα της.  Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν έχει σχέσεις πια μαζί του και τον χαρακτήρισε ομοφοβικό. Συγχρόνως, αποκάλυψε πως  έχει βιώσει πολλά εξαιτίας του ενώ έκανε λόγο ακόμη και για... βίαια συμπεριφορά.

Η Χριστίνα Μπέου έκανε αυτή την ανάρτηση, ως απάντηση στις προηγούμενες δηλώσεις της αδερφής της στη Τζεφ Μοντάνα.

Η 39χρονη κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve, είχε μιλήσει για 35 λεπτά στο τρανς μοντέλο και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο πατέρας της για τους ομοφυλόφιλους και την επίθεση που είχε κάνει, συγκεκριμένα, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

 

Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα

«Είμαι η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δε μου αρέσουν. Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου. Αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό, σας το λέει άλλωστε. “Αυτός είμαι”. Σας το δείχνει. Αυτός είναι.

Υπήρχαν και φορές που πίστευα και εγώ κάποια πράγματα, γιατί έπρεπε να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που επιβίωσα. Αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια. Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου. Τον αγαπάω, αλλά δε θέλω και δε μπορώ να ζήσω κοντά του.

Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, το τι έχει κάνει. Τα τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Με τρομάζει, δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει. Δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Είναι ομοφοβικός. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός.

Έχω καταλάβει ποιος είναι, είμαι καλά. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία 10 χρόνια. Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, για αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει ό,τι έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δε μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Αυτό μόνο» εξομολογήθηκε η Eve Μπέου.

Αχιλλέας Μπέος: Στην αντεπίθεση η αδελφή της Χριστίνα

Η αδελφή της Eve Beos  Χριστίνα (σ.σ. ο δήμαρχος Βόλου έχει και μία τρίτη κόρη, την Αργυρώ) θέλησε να αποκαταστήσει την εικόνα του πατέρα της και να βάλει τα πράγματα σε τάξη.

Μάλιστα, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η αδερφή της στράφηκε κατά του πατέρα τους, επειδή της έκοψε την οικονομική ενίσχυση.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη δημοσίευσή της: «Επειδή δεν είμαστε το πολυαγαπημένο ριάλιτι σόου της Eve “keeping up with the Kardashians” κι έχει κουράσει όλο αυτό, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Ουδέποτε αναζήτησα κάποιον δημοσιογράφο για να δώσω συνέντευξη κ ουδέποτε μου ζήτησε ο πατέρας μου να δώσω συνέντευξη για να τον υπερασπιστώ. Ο,τι είπα το είπα γιατί αυτό αισθάνθηκα κ όχι επειδή έχω κάποιο συμφέρον από τον πατέρα μου, ήρθα στην Ελλάδα με τον σύζυγο μου κ δεν είμαι βάρος στον πατέρα μου. Συμφέροντα είχε κ έχει η Eve που όταν κόπηκε η οικονομική βοήθεια, για λόγους που αφορά μόνο την οικογένεια, βγήκε κ είπε όλα αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η “μάνα” μας μας παράτησε κ μας μεγάλωσε ο πατέρας μου κ σίγουρα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες όπως οι άνθρωποι που τον βοήθησαν να μας μεγαλώσει κ έζησαν αυτές τις καταστάσεις μαζί μας. Θα μπορούσα να μιλήσω σε έναν από τους δημοσιογράφους που με κατακλύζουν στα τηλέφωνα αλλά δεν ψάχνω κ δεν έχω ανάγκη για 5 λεπτά δημοσιότητας. Έτσι λοιπόν, επιλέγω μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού να αποκαταστήσω την αλήθεια κ μια μεγάλη αδικία στο πρόσωπο του πατέρα μου κ κατεπέκταση στην πραγματική μας οικογένεια. Ο πατέρας μας δεν είναι ομοφοβικός σε αντίθεση με την Eve που την ομοφοβία αυτή της την προκάλεσε η μάνα μας, αυτή η μάνα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μίσος, την πονηριά κ τα τραύματα που όχι μόνο έχει προκαλέσει αυτή αλλά κ οι σύντροφοι που έβαζε μέσα στα σπίτια μας. Λυπάμαι για όσους είχαν την ανάγκη να την πιστέψουν κ έπεσαν θύμα στο θέατρο της κ τα ψέματα της. Αλλά επειδή όπως είπα κ στην αρχή δεν είμαστε ριάλιτι σόου βάζω μια τελεία εδώ κ δεν συνεχίζω.. άλλωστε οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια κ αυτό μου φτάνει».

 

Αχιλλέας Μπέος – Οι γάμοι και τα παιδιά του

Ο Δήμαρχος Βόλου γεννήθηκε το 1959, μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, είναι Κριός και απόφοιτος Γυμνασίου. Έχει µία αδελφή, τη Βασιλική, και δύο αδελφούς, τον Αντώνη και τον Άγγελο, ενώ οι γονείς του, Νίκος, μαραγκός στο επάγγελμα, και Αργυρώ, έχουν πεθάνει.

Ο Αχιλλέας Μπέος έπαιζε μπάσκετ στην εφηβεία του. Στα 19 του παντρεύτηκε στην Αμερική την Ελευθερία, αισθητικό στο επάγγελμα, και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Την Αργυρώ, που είναι σήμερα 41 ετών και έχει κομμωτήριο στη Γλυφάδα, την Ευτυχία (Eve), 39 ετών, η οποία ζει στην Αμερική και ασχολείται µε μεσιτικά, τη Χριστίνα, που είναι 31 ετών και διηύθυνε µια φιλανθρωπική οργάνωση στην Αμερική, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Νίκο, που είναι 25 ετών και ασχολείται µε το ποδόσφαιρο.

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει κάνει και δεύτερο γάμο, µε την Εύη, και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αχιλλέα, που είναι 13 ετών και πηγαίνει Α’ Γυμνασίου. Ο γάμος τους έληξε άδοξα πριν από δύο χρόνια. Πλέον έχει µια σύντροφο, η οποία τον στηρίζει και είναι δίπλα του.