Latest News

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Η φωτογραφία - σοκ με μαυρισμένα και τα δύο του μάτια (EIKONA)


Με μαυρισμένα και τα δύο του μάτια εμφανίζεται ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην τελευταία σέλφι που ανέβασε στο Instagram, αφού, όπως αποκάλυψε, η προπόνηση στο αγαπημένο του άθλημα... «αυτή τη φορά ξέφυγε».

Ο μεγιστάνας της Meta ασχολείται εδώ και χρόνια με την πολεμική τέχνη ζίου ζίτσου, χάρη στην οποία απέκτησε τις μελανιές στα μάτια. «Αυτή τη φορά, η προπόνηση ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο!» δήλωσε ο ίδιος, ανεβάζοντας την σοκαριστική φωτογραφία.

Ο Ζούκερμπεργκ σε συνέντευξή του τον Αύγουστο του 2022 είπε ότι άρχισε να ασχολείται με τη συγκεκριμένη πολεμική τέχνη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, προσθέτοντας ότι το άθλημα του έδινε έξτρα ενέργεια.
ADVERTISEMENT

«Είναι το πιο τέλειο πράγμα. Μετά από μία ή δύο ώρες γυμναστικής, ή πάλης με φίλους, ή προπόνηση με διάφορους ανθρώπους, με κάνει να είμαι έτοιμος να πάω να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα στη δουλειά», είχε πει για την ενασχόλησή του με το άθλημα.

Ο δισεκατομμυριούχος σημείωσε επίσης ότι προπονείται με τον προπονητή Dave Camarillo, ο οποίος τον βοήθησε να κερδίσει χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στον πρώτο του αγώνα ζίου ζίτσου τον Μάιο.

«Αγωνίστηκα στο πρώτο μου τουρνουά ζίου ζίτσου και κέρδισα μερικά μετάλλια για την ομάδα Guerrilla Jiu Jitsu», είχε αναφέρει.