Latest News

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Αδειάζει τον Μπέο ο Μητσοτάκης: Δεν έχει την στήριξη της ΝΔ

 Μία συνέντευξη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τις δημοσκοπήσεις αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης... στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

«100 πρώτες μέρες που φάνηκαν σε μένα 1.000» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό μετά τις φωτιές και τις πυρκαγιές.

«Είναι λογικό να υπάρχει στενοχώρια στον κόσμο και μία απαίτηση να κάνει η κυβέρνηση περισσότερα, είπε μιλώντας για το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων ενώ σημείωσε πως «Συμμερίζομαι το γενικότερο αίσθημα στενοχώριας και αγανάκτησης των κατοίκων που έχουν πληγεί», πρόσθεσε.

«Οι υπουργοί χρειάζονται χρόνο] σημείωσε ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα αποπομπής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια. 

Έγιναν πολλά έργα μετά τον Ιανό σημείωσε για τις καταστροφές στην Θεσσαλία ενώ παράθεσε συγκεκριμένη φωτογραφία από γέφυρα λέγοντας ότι [αυτή η γέφυρα μετά τον Daniel άντεξε».

Δεν λύσαμε το αντιπλημμυρικό πρόβλημα της Θεσσαλίας, θέλω να είμαι ειλικρινής. Μπορούμε να φτιάχνουμε έργα υποδομών. Στη Θεσσαλία θα πάρουμε την αρμοδιότητα από την Περιφέρεια αλλά τον πρώτο λόγο θα τον έχει ανεξάρτητος φορέας ύδατος. Από την εκτροπή του Αχελώου συζητάμε για έργα υποδομής. Ήδη υπάρχει ολλανδική εταιρεία που καταλήγει σε σημαντικά έργα που πρόκειται να γίνουν.

Έχει ξεκινήσει μία έρευνα αλλά αυτό δεν είναι λόγος για εμάς να μην στηρίξουμε τον κ. Αγοραστό είπε χαρακτηριστικά.

Για την περίπτωση Πατούλη είπε ότι αυτή είναι μια παλιά συζήτηση. Υποψήφιος τώρα είναι ο κ. Χαρδαλιάς και πιστεύω ότι έχει η δυνατότητα να κερδίσει και από τον πρώτο γύρο, να φτάσει στο 43%.

Για τον Αχιλλέα Μπέο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε καταδικάζω απερίφραστα οποιαδήποτε πράξη βίας, ο κ. Μπέος δεν έχει την στήριξη της ΝΔ. Είναι θέμα των δημοτών του Βόλου να επιλέξουν ποιος είναι ο κατάλληλος δήμαρχος, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα με τον δήμαρχο Βόλου, που χαστούκισε πολίτη.

Θα μείνουμε απ' έξω από αυτές τις αναμετρήσεις, είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.