Latest News

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Χειρότερα δεν γίνεται για το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

 
Την τελευταία του συνεδρίαση πριν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά... 

Η συνεδρίαση έγινε για μια ακόμη φορά με (υβριδική) τηλεδιάσκεψη,  εκμεταλλευόμενο ένα παραθυράκι που δίνει ο νόμος με το άλλοθι της πανδημία που μπορεί πλέον να μην έχει κανένα άλλο μέτρο προστασίας.

Έτσι είχαμε και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουμε μια συνεδρίαση που θύμιζε «μια από τα ίδια και χειρότερα», με πλασματική απαρτία  δημοτικών συμβούλων που απλώς άνοιγαν το κομπιούτερ από το σπίτι τους ή όπου αλλού βρίσκονταν, ανεξαρτήτως εάν στη συνέχεια παρακολουθούσαν ενεργά, καθώς μετριούνται στα δάκτυλα των δύο χεριών όσοι πήραν το λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

 Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είδαμε για μια ακόμη φορά το δήμαρχο να μιλά γρήγορα και για  αρκετή ώρα,  απαντώντας μετά από κάθε παρέμβαση της αντιπολίτευσης ενώ κάποιες φορές ακουγόταν κάπως  εκνευρισμένος χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος. 

Από την τηλεδιάσκεψη δεν έλειψαν και τα συνήθη  ευτράπελα με τα προβλήματα ήχου, αλλά κυρίως με τα ανοικτά μικρόφωνα που ακούγονταν πολλά και διάφορα άσχετα θέματα...

@Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά είναι το χειρότερο που έχει περάσει τα τελευταία 30 χρόνια από την αίθουσα του 7ο ορόφου του δημαρχιακού μεγάρου της πλατείας Κοραή. Μιλάμε  ότι χειρότερα δεν γίνεται και ελπίζουμε με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να υπάρξει μια ανανέωση σε πρόσωπα και όχι μόνο...