Latest News

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Απίστευτο συμβάν στους Ασιατικούς Αγώνες: Σφυροβόλος έσπασε το πόδι κριτή (Βίντεο)

 Με κάταγμα στο πόδι και σοβαρή αιμορραγία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ένας κριτής στους Ασιατικούς Αγώνες της Χανγκζού στην Κίνα, όταν ένας σφυροβόλος του εκτόξευσε κατά λάθος τη σφύρα. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Reuters, το περασμένο Σάββατο (30/9) ο Ali Zankawi από το Κουβέιτ αγωνιζόταν στον τον τελικό σφυροβολίας ανδρών στο κατάμεστο Ολυμπιακό στάδιο της ανατολικής Κίνας.

Ωστόσο, μετά από λάθος, η σφύρα πέταξε πλάγια και χαμηλά προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα να βρει στο πόδι τον κριτή την ώρα που καθόταν.

ADVERTISEMENT

Τρομοκρατημένος ο αθλητής έτρεξε προς το μέρος του 62χρονου κριτή Huang Qinhua, το πόδι του οποίου είχε ήδη ξεκινήσει να αιμορραγεί, ενώ ο ίδιος έδειχνε να υποφέρει και να ζαλίζεται.

Άμεσα ο Ali Zankawi χρησιμοποίησε τα χέρια του για να φτιάξει έναν αυτοσχέδιο επίδεσμο στο πόδι του Huang και να σταματήσει την αιμορραγία. Το ιατρικό τιμ πήρε τον 62χρονο σε φορείο και τον μετέφερε σε κοντινό νοσοκομείο.

«Έφτασε στο νοσοκομείο στις 20:15, όπου διαγνώστηκε με ένα ανοιχτό κάταγμα κνήμης δεξιά», δήλωσε ο εκπρόσωπος των αγώνων Xu Deqing σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή (1/10). «Οι ζωτικές ενδείξεις του είναι σταθερές», συμπλήρωσε.

Για την ιστορία, ο Wang Qi από την Κίνα κέρδισε τον τελικό, ενώ ο Zankawi τερμάτισε όγδοος, αλλά κατάφερε να πετύχει το ρεκόρ της σεζόν με 67,57 μ., το οποίο έκανε στον δεύτερο γύρο πριν από την άστοχη βολή του.

Δείτε το βίντεο: