Latest News

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Μίλτος Τεντόγλου: Είμαι τεμπέλης, μου έχουν πει να μην το λέω

 Η κατάκτηση ενός παγκόσμιου τίτλου και του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες απαιτούν σκληρή δουλειά. Αλλά, ο Μίλτος Τεντόγλου παραδέχεται ότι είναι τεμπέλης. Κι ας του έχουν πει να μην... το λέει. 

Ο πρωταθλητής του μήκους παραχώρησε συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές» και σε αυτή ο Μίλτος Τεντόγλου παραδέχθηκε- πέρα από το γεγονός ότι είναι τεμπέλης- πως δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα social media. 

«Δεν μου αρέσουν τα social media πολύ και όσο μπορώ τα αποφεύγω», είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου, σημειώνοντας ότι δεν αναρτά προσωπικές του στιγμές στο Instagram. 

«Δεν βγαίνω συχνά. Βγαίνω σπάνια, συνήθως για κανένα φαγητό ή σινεμά», συμπλήρωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. 

Το αγαπημένο του σημείο στο σπίτι του είναι το γραφείο- επειδή εκεί υπάρχει ο υπολογιστής του- και αμέσως μετά το κρεβάτι, εξομολογήθηκε. Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης παρατήρησε πως πρόκειται για «τεμπέλικα» σημεία, γελώντας, ο Μίλτος Τεντόγλου παραδέχθηκε: 

«Τεμπέλης είμαι. Είμαι τεμπέλης αλήθεια. Και μου έχουν πει να μην τη λέω αυτή τη λέξη, να μη λέω ότι είμαι τεμπέλης, αλλά είμαι ειλικρινής». 

Τέλος,  ο πρωταθλητής του μήκους σημείωσε πως όταν πρόκειται για την προπόνηση «γίνομαι απότομα σοβαρός». Αλλά, συμπλήρωσε «στην κανονική ζωή μου δεν είμαι έτσι καθόλου». Η συνέντευξη του Μίλτου Τεντόγλου θα μεταδοθεί απόψε από τον Alpha.