Latest News

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Μαίρη Χρονοπούλου: Αγωνία για την σπουδαία ηθοποιό - Τα νεότερα για την υγεία της

 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της και η κατάσταση της υγείας της...κρίνεται σοβαρή.

«Προσευχηθείτε για τη Μαίρη» είπε μιλώντας στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Αντώνης Μοσκοΐτης, προσωπικός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου, αλλά και για το τι ακριβώς συνέβη.

Η ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα για τη Μαίρη Χρονοπούλου «Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα…. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της….», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας για την σπουδαία ηθοποιό.

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα νεότερα για την κατάστασή της

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου, σημείωσε πως επικοινώνησε με το στενό οικογενειακό κύκλο της ηθοποιού, υπογραμμίζοντας πως είχε χθες, Κυριακή, πτώση στο σπίτι της. Όπως είπε, η Μαίρη Χρονοπούλου, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην εντατική και δίνει «μάχη» για τη ζωή της. Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος απαντώντας σε σχόλιο του σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι της.