Latest News

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε με τη Βάσω Λασκαράκη για τα χρήματα στη σειρά «Στο σόι σου»

 Στην εκπομπή  της Βάσως Λασκαράκη μίλησε ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αμοιβή που έπαιρνε όταν έπαιζαν μαζί στη σειρά... «Το Σόι σου».

Ο Μελέτης Ηλίας είπε πως όταν πήρε τα πρώτα του χρήματα από την τηλεόραση, αυτά δεν ήταν πολλά. «Την πρώτη χρονιά της σειράς (Το Σόι σου) ήταν λίγα», είπε ο ίδιος. Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μελέτης αποκάλυψε πως εκείνη την περίοδο, λίγο πάει στο κάστινγκ για τη σειρά «Το σόι σου», συμμετείχε σε μία θεατρική παράσταση κάθε Δευτέρα και Τρίτη, σε μία άλλη από Τετάρτη έως Παρασκευή, καθώς επίσης συμμετείχε και σε παιδικό θέατρο. 

«Σύνολο τον μήνα έβγαζα 700 με 750 ευρώ» και αυτό τον έκανε να αναρωτηθεί «μήπως να έκανα κάτι άλλο;»

Παράλληλα, ο Μελέτης Ηλίας μοιράστηκε το πώς τον πήραν στη σειρά «Το σόι σου». Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά. Πάω στο δοκιμαστικό και μετά αυτά τελειώνουν». Πράγμα που σήμαινε ότι οι συντελεστές της σειράς είχαν αποφασίσει να επιλέξουν για τον ρόλο του Σάββα, τον Ηλία Μελέτη.

Επίσης, εξιστόρησε πως όταν πια είχε επιλεχθεί, αναρωτήθηκε: «Τώρα, οικονομικά, τι να ζητήσω;». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «παλιά, είχα ακούσει για κάτι αμοιβές, με τις οποίες έχτιζες σπίτι στα πρώτα δέκα επεισόδια».

Ήταν η στιγμή, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, που τηλεφώνησε στη Βάσω Λασκαράκη και τη ρώτησε «οικονομικά, τι φάση;», προσθέτοντας πως απογοητεύτηκε, αν και η ίδια του τα παρουσίασε «αισιόδοξα».