Latest News

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Επεισοδιακή επίσκεψη Κασσελάκη στον Βόλο- Ο λόγος που ζήτησε να φύγουν οι κάμερες


 Επίσκεψη στον Βόλο πραγματοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Σωκράτη Φάμελλο, μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν στην περιοχή τα... διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας. 

Πριν από λίγο, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τη γέφυρα του χειμάρρου Κραυσίδωνα, του οποίου η υπερχείλιση προκάλεσε τεράστια προβλήματα μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias. Εκεί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να μιλήσει με πολίτες μακριά από τις κάμερες. 

Στο σημείο βρίσκονταν μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, κατά της καύσης σκουπιδιών, που κρατούσαν πλακάτ τα οποία ανέφεραν πως ο Σωκράτης Φάμελλος είναι ανεπιθύμητος στον Βόλο, λόγω των ενεργειών του την περίοδο που διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος. 

Κασσελάκης: Ζήτησε να φύγουν οι κάμερες, για να μιλήσει με πολίτες που ήταν κατά του Φάμελλου

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε να απομακρυνθούν για λίγο οι κάμερες, καθώς ήθελε να μιλήσει με τους συγκεκριμένους πολίτες μακριά από τους εκπροσώπους του Τύπου. 

Σε βίντεο από το στιγμιότυπο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κάνει κάποια νοήματα στους δημοσιογράφους, πιθανότατα ζητώντας τους να μείνουν λίγο πίσω.