Latest News

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Πάρτι στο Twitter με τη "γιαγιά" Κασσελάκη του Λιάγκα - Ο... Καρβέλας, ο Πορτοσάλτε και ο Αδωνις [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Ένας  χαμούλης επικράτησε χθες στα social media, και όχι μόνο, μετά από ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου παρουσιάστηκε μία γυναίκα ως "γιαγιά" του Στέφανου Κασσελάκη... ενώ στη συνέχεια αυτό διαψεύστηκε αφού αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για μία γυναίκα που ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δεν την γνωρίζει καν!

Μάλιστα, η εν λόγω κυρία δήλωσε πως ψηφίζει ΝΔ, αλλά και ότι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στο παρελθόν ήταν με τη ΝΔ!

Η ίδια είπε πάντως στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα πως "ο προπάππος του Κασσελάκη με την πεθερά μου ήταν αδέλφια", παρόλα αυτά ήδη το "πάρτι" στο Twitter είχε στηθεί, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να αποκαλύπτουν τις... πραγματικές γιαγιάδες του Στέφανου Κασσελάκη.

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος και μεγάλο φαβορί για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ- μετά τη νίκη του στις πρώτες εσωκομματικές εκλογές- ζήτησε σεβασμό στις δύο γιαγιάδες του, ανέφερε μάλιστα πως την κυρία που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή δεν την έχει δει ποτέ του και έκανε λόγο για προβοκάτσια.

"Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου", σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του συμπληρώνοντας ότι "σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!

"Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια" συνεχίζει: "Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με ‘κρατάει' κανένας", αναφέρει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

"Γιαγιά" Κασσελάκη - Τα σχόλια στο Twitter

Πάρτι στο Twitter με τη "γιαγιά" Κασσελάκη του Λιάγκα - Ο... Καρβέλας, ο Πορτοσάλτε και ο Αδωνις [εικόνες]