Latest News

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Λούτσα: Τους έστειλαν SMS ότι κινδυνεύουν- «Μπορεί να ήταν παγίδα»

 Νέες πληροφορίες έρχονται στον τουρκικό Τύπο για τους πυροβολισμούς στη Λούτσα από τους οποίους σκοτώθηκαν έξι άνδρες του καταζητούμενου...Μπαρίς Μπογιούν. 

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς στη Λούτσα, είχαν λάβει ένα SMS στο οποίο τους προειδοποιούσαν ότι είχαν εντοπιστεί και κινδυνεύει η ζωή τους. «Φύγετε, μάλλον σας έχουν βρει, κατευθύνονται προς το σπίτι» έγραφε το μήνυμα. 

Το μήνυμα φέρεται να εστάλη σε τρία από τα έξι μέλη της συμμορίας, 10-15 λεπτά πριν από την εκτέλεσή τους και ήταν στα τουρκικά. Οι έξι άνδρες του Μπαρίς Μπογιούν μάζεψαν όσα πράγματα μπορούσαν, μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν, αλλά τελικά τους καταδίωξαν οι επαγγελματίες εκτελεστές και τους σκότωσαν. 

«Διερευνάται ποιος έστειλε το μήνυμα, το οποίο ενδέχεται να είναι παγίδα», αναφέρει δημοσίευμα της Yeni Safak.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν, φέρεται να έχει διαφύγει στην Ιταλία και σημειώνεται πως έχει γλυτώσει από τρία συμβόλαια θανάτου, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.


Πυροβολισμοί στη Λούτσα: Η εμπλοκή τους με τον Τούρκο μαφιόζο Μπαρίς Μπογιούν 

Ο αρχηγός του εγκληματικού δικτύου Μπαρίς Μπογιούν είναι γνωστός για τις συμμορίες εκτελεστών με μοτοσικλέτες που έχει δράση στην Κωνσταντινούπολη, ενώ τον τελευταίο καιρό αναζητείται από τις Αρχές στην Ιταλία, σύμφωνα με τη Milliyet.

Μία από τις τελευταίες επιθέσεις της συμμορίας αφορούσε στη δολοφονία στην Κωνσταντινούπολη γνωστού Σέρβου μαφιόζου αρχηγού της συμμορίας Skaljari, ενώ το όνομά του έχει εμπλακεί και για κοινή δράση με άτομο του περιβάλλοντος του έτερου γνωστού αρχιμαφιοζου Σεντάντ Πεκέρ που μέσω του Twitter προέβαινε σε αποκαλύψεις σκανδάλων κατά στελεχών της κυβέρνησης και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Στο παρελθόν υπήρξαν επίσης επιθέσεις στο εξωτερικό εναντίον του Μπαρίς Μπογιούν. Ο ίδιος είχε ιδρύσει εδώ και αρκετά χρόνια γραφείο εκτελεστών σε όλη την Ευρώπη και τα μέλη που δολοφονήθηκαν φαίνεται να ήρθαν στην Ελλάδα μετά από μία διπλή δολοφονία που είχαν διαπράξει οι ίδιοι στις γαλλικές Άλπεις στις αρχές του περασμένου Αυγούστου. 

Οι εκτελεστές και η υποστηρικτική ομάδα κάποιοι από τους οποίους φέρεται να είναι ανάμεσα στα θύματα της Λούτσας, φέρεται να ήρθαν στην Ελλάδα προκειμένου να βρουν καταφύγιο για να αποφύγουν τα αντίποινα των αντιπάλων. Εν τέλει σκοτώθηκαν με τουλάχιστον 60 φορές από 3 ή 4 όπλα.

Πυροβολισμοί στη Λούτσα: Τους έστειλαν SMS ότι κινδυνεύουν- «Μπορεί να ήταν παγίδα»

Facebook Twitter

Πυροβολισμοί στη Λούτσα: Εντοπίστηκε και δεύτερο κρησφύγετο

Η έρευνα για τους πυροβολισμούς στη Λούτσα είναι σε πλήρη εξέλιξη και χτες βρέθηκε και δεύτερο, κρησφύγετο που είχαν στην Ελλάδα οι έξι άνδρες.

Πρόκειται για ένα σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, που είχε νοικιάσει μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Την Τρίτη εντοπίστηκε το πρώτο σπίτι, που είχαν νοικιάσει μέσω Airbnb, σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου δολοφονήθηκαν. 

Στον χώρο εντοπίστηκε γενετικό υλικό και αυτό θα συγκριθεί με το DNA των νεκρών. Οι έξι άνδρες, που ήταν γνωστοί στις αρχές της Τουρκίας από την οποία και κατάγονται, φαίνεται πως άλλαζαν συνεχώς σπίτια για να κρυφτούν.

Παράλληλα, η κρατική τηλεόραση έκανε γνωστό πως εμπλέκεται, τελικώς, στην υπόθεση ο άνδρας που συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά δεν έχει διαλευκανθεί το ποιος ήταν ο ρόλος του.