Latest News

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Το ερωτικό τρίγωνο του Μενέντεζ, η party-animal σύζυγός του και οι κατηγορίες για διαφθορά

 Ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Μπομπ Μενέντεζ, τη σύζυγό του και τον δικηγόρο εραστή της φαίνεται πως είχε δημιουργηθεί πριν στην αρχή του έρωτα του Γερουσιαστή με την Ναντίν Αρσλανιάν, ενώ στη διάρκεια της ταραχώδους ερωτοτροπίας τους, ο Δημοκρατικός του Νιου Τζέρσεϊ έστειλε αστυνομικούς στο γραφείο του ερωτικού του αντιπάλου για να «τον εκφοβίσουν»... σύμφωνα με όσα αναφέρει η New York Post.

Η Ναντίν Αρσλανιάν Μενέντεζ, από party-animal, αντιμετωπίζει πλέον ποινή κάθειρξης έως και 45 ετών, κατηγορούμενη μαζί με τον σύζυγό της για συνωμοσία, απάτη, δωροδοκία και εκβιασμό, πουλώντας την εξουσία του γραφείου του Μπομπ Μενέντεζ στην αιγυπτιακή κυβέρνηση και σε τρεις επιχειρηματίες με αντάλλαγμα μια κάμπριο Mercedes, ράβδους χρυσού και μετρητά.

Αυτή και ο Μενέντεζ δήλωσαν αθώοι στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν την Τετάρτη. «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για αυτήν», είπε μια γυναίκα που αυτοπροσδιορίστηκε ως στενή συγγενής της. «Κλαίω όλη μέρα. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος. Τίποτα στη ζωή της δεν την προετοίμασε για αυτό».

ADVERTISEMENT

arslanian

Η Αρσλανιάν σε πάρτι 

Ο γάμος με έναν γερουσιαστή θα έπρεπε να ήταν το αποκορύφωμα του American dream για την Αρσλανιάν, η οποία γεννήθηκε το 1967 στη Βηρυτό του Λιβάνου, σε ένα πλούσιο αρμενικό νοικοκυριό. Αλλά όταν στη χώρα ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος το 1975, η οικογένεια κατέφυγε πρώτα στην Ελλάδα και μετά στο Λονδίνο και το Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε σε έναν καταπράσινο προαστιακό δρόμο στην κομητεία Nassau.

Η Αρσλανιάν φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αποφοίτησε με προπτυχιακά και μεταπτυχιακά στη διεθνή πολιτική και τη γαλλική ιστορία, στη συνέχεια παντρεύτηκε τον προγραμματιστή του Νιου Τζέρσεϊ Ράφι Αρσλανιάν και απέκτησε δύο παιδιά.

Η γνωριμία με τον Μενέντεζ

Μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2005, η Αρσλανιάν αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες για να μεγαλώσει την κόρη της Σαμπίνε και τον γιο της Αντρέ. Το 2008, σε ένα εστιατόριο που είχε πάει τα παιδιά της για πρωινό γνώρισε τον Μενέντεζ -και όχι τον Δεκέμβριο του 2018, όπως ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της στους New York Times το 2021. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τη σύστησε στον γερουσιαστή και έκτοτε διατήρησαν φιλικές σχέσεις.

Η ίδια το 2021 ανέφερε ότι γνώρισε τον Μενέντεζ μόλις το 2018, ενώ όπως φαίνεται, οι δυο τους διατηρούσαν ήδη μια φιλία 10 χρόνων.

Ώσπου την 1η Ιανουαρίου του 2018, όταν και μίλησε στο τηλέφωνο με τον Γερουσιαστή Μενέντεζ για να του ευχηθεί για τα 64α γενέθλιά του η ζωή της άλλαξε. Ο Μπομπ Μενέντεζ τη ρώτησε αν έχει ακόμα σχέση με έναν δικηγόρο που η Αρσλανιάν έβγαινε στο παρελθόν και της εξομολογήθηκε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της από το 2008. Το επόμενο διάστημα η Αρσλανιάν ξεκίνησε να βγαίνει με τον Γερουσιαστή, ενώ δεν είχε ακόμα χωρίσει από τον δικηγόρο. Κάποια στιγμή, τον Μάιο του 2018, ο Μενέντεζ έστειλε δύο αστυνομικούς του Καπιτωλίου στο γραφείο του δικηγόρου για να τον εκφοβίσουν και να τον βγάλουν από το... ερωτικό πλάνο.

Η Αρσλανιάν την περίοδο εκείνη αντιμετώπιζε τρομερές οικονομικές δυσκολίες, ενώ κινδύνευε μέχρι και να χάσει το σπίτι της, ωστόσο η ίδια είχε και μια αδυναμία που δεν μπορούσε να μετριάσει: στα ακριβά ρούχα και τη χλιδάτη ζωή. Και αυτά μπορούσε να της τα παρέχει ο Μενέντεζ.

Σύμφωνα με πρόσωπα κοντά στην Αρσλανιάν, ο Μενέντεζ τη χειραγώγησε, την απομάκρυνε από τον πρώην σύντροφό της και της υποσχόταν τον κόσμο.

Μάλιστα, ο Μενέντεζ κατάφερε να πείσει και τη Γερουσία των ΗΠΑ να υιοθετήσει ψήφισμα για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων - ένα ζήτημα που ήταν υψίστης σημασίας για την οικογένειά της και της έστειλε μήνυμα λέγοντάς της: «Επιμονή και δέσμευση για έναν σκοπό μεγαλύτερο από σένα, προς τιμήν της οικογένειάς σου και όλων όσων υπέφεραν».

Οι δυο τους μάλιστα παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020. Δεν είναι λίγοι, όμως, αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Μενέντεζ μπορεί να χρησιμοποιήσει την Αρσλανιάν σαν αποδιοπομπαίο τράγο για να γλιτώσει από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.