Latest News

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Linda Evangelista: Αποκάλυψη ότι την κακοποιούσε ο πρώην σύζυγός της - «Ήξερε να μην αγγίζει το πρόσωπό μου»

 
Μετά από τις σοβαρές καταγγελίες που αντιμετώπισε ο Gérald Marie, από μοντέλα, η Linda Evangelista σπάει τη σιωπή της και μιλά για την προσωπική της... εμπειρία κακοποίησης.

Στα πέντε χρόνια που παρέμεινε παντρεμένη με τον Gérald Marie, η Linda Evangelista ήταν θύμα κακοποίησης, σύμφωνα με όσα είπε σε ντοκιμαντέρ του Apple TV+. Αυτό συνέβαινε από το 1987 μέχρι το 1993, το διάστημα που ο Marie ήταν επικεφαλής του Elite Model Management στο Παρίσι.

Οι πρώτες καταγγελίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση υποβλήθηκαν το 2020, όπως αναφέρει η Daily Mail. Τότε η Linda Evangelista είχε υποστηρίξει τον πρώην σύζυγό της, πιστεύοντας πως είναι αθώος, κάτι που αναίρεσε αργότερα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2020 στον Guardian, είχε πει: «Κατά τη διάρκεια του γάμου μου με τον Gérald Marie, δεν ήξερα τίποτα για αυτούς τους σεξουαλικούς ισχυρισμούς εναντίον του, επομένως δεν μπορούσα να βοηθήσω αυτές τις γυναίκες».

ADVERTISEMENT

Μιλώντας στο περιοδικό του Guardian, Weekend, το γνωστό μοντέλο παραδέχτηκε για τις καταγγελίες ότι: «Ακούγοντας τα τώρα, και με βάση τις δικές μου εμπειρίες, πιστεύω ότι λένε την αλήθεια. Μου ραγίζει η καρδιά γιατί αυτές είναι πληγές που μπορεί να μην επουλωθούν ποτέ. Θαυμάζω το θάρρος και τη δύναμή τους που μιλούν σήμερα».

«Τον παντρεύτηκα στα 22 μου και βγήκα στα 27 μου και με άφησε να βγω όταν τα είχε πάρει όλα. Αλλά ήμουν ασφαλής και πήρα την ελευθερία μου», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Σήμερα το 58χρονο πρώην μοντέλο από τον Καναδά, παραδέχεται ότι: «Έμαθα ότι ίσως ήμουν σε λάθος σχέση. Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις να φύγεις από μια κακοποιητική σχέση. Καταλαβαίνω αυτή την έννοια, επειδή την έζησα. Δεν ήταν εύκολο θέμα να πω «θέλω διαζύγιο, τα λέμε».. δεν λειτουργεί έτσι». Ενώ για τις επιθέσεις που δεχόταν υποστήριξε πως: «Ήξερε να μην αγγίζει το πρόσωπό μου, να μην αγγίζει το χρήμα, καταλαβαίνεις;».

Το σχετικό δημοσίευμα: