Latest News

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμητρα Βαμβακούση: H δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Αγγελόπουλο

 
Οι φήμες για τον επικείμενο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση... επιβεβαιώθηκαν. 

Ο Αναστάσιος Ντούγκας, έμπιστος φίλος του τέως παίκτη του «Survivor» που χειρίζεται τις νομικές υποθέσεις του γνωστοποίησε την χαρμόσυνη είδηση μέσα από μια ανάρτηση στα social media. Ο κουμπάρος του ζεύγους -θα τους παντρέψει στις 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, μαζί με την Ειρήνη Λουπασάκη- ανάρτησε το προσκλητήριο του γάμου, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους θαυμαστές του Ντάνου.

Μετά από την γνωστοποίηση της ημερομηνίας του γάμου, η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία όπλο το προηγούμενο διάστημα είχε αρνηθεί ευγενικά να μιλήσει για τη σχέση της στα μίντια, έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση – ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της.

Αφού μοιράστηκε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, έγραψε: «Βλέποντας αυτή την φωτογραφία, έχοντας βουτήξει με τα ρούχα στην θάλασσα, αναλογίζομαι πως σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να θέλω να διατηρήσω την ”όψη” σου αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.

ADVERTISEMENT

Σε θαυμάζω! Αποτελείς παράδειγμα που είσαι πάντα ο εαυτός σου. Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα. Είχαμε μια πολύ δύσκολη αρχή όμως πλέον είμαι στην ομάδα σου οριστικά και αμετάκλητα».

Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Βαμβακούση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: