Latest News

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: Τρίτος νεκρός - 82χρονος παρασύρθηκε από ορμητικά νερά

 Στους τρεις αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel, καθώς εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ο  82χρονος που αγνοούνταν... στην Καρδίτσα.

Ο ηλικιωμένος που αγνοούνταν στον Ελληνόπυργο από σήμερα το απόγευμα βρέθηκε και ανασύρθηκε νεκρός από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου. Στο σημείο επιχειρούσαν 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

Αγνοούμενοι παραμένουν ένας ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην περιοχή Πάλτση Μαγνησίας, όπου νωρίτερα σήμερα ανασύρθηκε νεκρή μία 87χρονη γυναίκα, ενώ αγνοείται ακόμα ένας 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη.

Κακοκαιρία Daniel: Νεκρά και άλλα δύο άτομα

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρή μία γυναίκα 87 ετών, η οποία αγνοούνταν από την Τρίτη από την περιοχή Πάλτση της Μαγνησίας. Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε ανάμεσα σε ένα σωρό από ξύλα, ενώ για την ανάσυρσή της επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες.

Χθες, νεκρός εντοπίστηκε άνδρας 51 ετών στον Άγιο Γεώργιο Βόλου, που καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.