Latest News

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: Στους έξι οι νεκροί, εντοπίστηκαν οι σοροί 2 γυναικών στην Αστρίτσα Καρδίτσας- Άνθρωποι εγκλωβισμένοι κλαίνε - Τι ζούμε Θεέ μου!

 
Με την κακοκαιρία Daniel να συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, μεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων, που έφτασε ήδη στους 6 νεκρούς, καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκαν νεκρές δύο ηλικιωμένες γυναίκες στο χωριό...Αστρίτσα Καρδίτσας, ενώ νωρίς το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός κτηνοτρόφος κάτω από τα φερτά υλικά στο Πετρωτό Δομοκού.

Παράλληλα, αγνοούνται έξι άνθρωποι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας, όπου είναι εγκλωβισμένα 20 άτομα.

«Θα πνιγούμε», ακούγονται να φωνάζουν άνθρωποι στα Κόκκινα Καρδίτσας, που ανέβηκαν στις στέγες των σπιτιών τους για να γλυτώσουν από τα ορμητικά νερά, με την κακοκαιρία Daniel να έχει «σαρώσει» τα πάντα στο πέρασμά της.

«Τι ζούμε Θεέ μου», ακούγεται να φωνάζει μία γυναίκα που έχει εγκλωβιστεί, σε βίντεο που κοινοποίησε το Forecast Weather. «Περνάνε ελικόπτερα και δεν σταματάνε, το νερό ανεβαίνει ασταμάτητα», αναφέρεται στη δημοσίευση του βίντεο.

Δραματικό βίντεο - 120 εγκλωβισμένοι ψάχνουν «σανίδα σωτηρίας» σε μία καρότσα φορτηγού

Εν τω μεταξύ, ώρες αγωνίες έζησαν 120 άτομα στο Κιλελέρ που βρέθηκαν εγκλωβισμένα μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται υπήρχαν 120 εγκλωβισμένοι και κανένας από χθες δεν βοήθησε. «Ούτε ο δήμος Κιλελέρ φάνηκε κάπου - ούτε πυροσβεστική - ούτε περιφέρεια», αναφέρει η καταγγελία.

Πρόκειται για άτομα εγκλωβισμένα στο κοινωνικό κτήριο χωρίς νερό - χωρίς ρεύμα - χωρίς καν τουαλέτα που βρέθηκαν σε κλοιό λάσπης και νερού και προσπάθησαν να απεγκλωβιστούν ανεβαίνοντας σε καρότσα φορτηγού.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.