Latest News

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Blue Horizon: Συγκεντρώσεις στα λιμάνια για τον άδικο χαμό του Αντώνη - «Να μη συνηθίσουμε τη φρίκη» (ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, στο σημείο οπού έχασε τη ζωή του ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης, αφού απωθήθηκε από μέλος του πληρώματος του Blue Horizon, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα.

Πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκαν στην πύλη Ε3. Σε σχετική ανακοίνωση για το κάλεσμα συμμετοχής, αναφέρονταν τα εξής: «Τον έλεγαν Αντώνη Καρυώτη, ήταν 36 χρόνων. Δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, στον καταπέλτη του Blue Horizon. Ας μη συνηθίσουμε τη φρίκη, την απανθρωπιά, τη βαρβαρότητα».


Διαμαρτυρία έξω από το Blue Horizon στο Ηράκλειο

Πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου για να διαμαρτυρηθεί για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη. Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα έξω από το Blue Horizon.

Όσο κόσμος επιβιβαζόταν στο πλοίο, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα για τον Αντώνη, ενώ υπό τον φόβο η διαμαρτυρία να μεταφερθεί και μέσα στο πλοίο ο καταπέλτης σηκώθηκε.


Άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο πραγματοποίησαν πορεία μέσα στο λιμάνι. Κρατώντας πανό με συνθήματα «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία» κατευθύνθηκαν προς το Blue Horizon.

Θλίψη μαζί με αγανάκτηση και οργή, είναι τα συναισθήματα των πολιτών του Αγίου Νικολάου οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία για να διαμαρτυρηθούν για την απίστευτη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη την στιγμή που προσπαθούσε να ανέβει στον καταπέλτη του  ΕΓ/ΟΓ Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά.  Παρών και ο δήμος Αγίου Νικολάου, ενώ οι καταστηματάρχες έκλεισαν τις επιχειρήσεις και υπήρχε και κουτί για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 36χρονου.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία προς το λιμάνι όπου έριξαν λουλούδια στην θάλασσα.