Latest News

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά τον γάμο και πατέρας για πρώτη φορά

 Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβουν την Κυριακή 24/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση και  θα γίνουν γονείς...σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο γάμος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων και εκτός από αυτό το ευχάριστο γεγονός, το ζευγάρι σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Μπαμ θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση;

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος στο πρώτο παιδί, αλλά μέχρι στιγμής ούτε η Δήμητρα ούτε ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν επιβεβαιώσει την είδηση.

Το δημοσίευμα πρόβαλε και η εκπομπή, Mega Καλημέρα. Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι θα παντρέψει ο πνευματικός και των δύο. Μάλιστα επέλεξαν το συγκεκριμένο εκκλησάκι γιατί εκεί γνωρίστηκαν. Η απόφαση να γίνει ο γάμος πάρθηκε στην Κρήτη και εκεί πήραν την ευλογία του πνευματικού τους.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει μία μικρή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και όπως αποκαλύφθηκε οι 500 και πλέον καλεσμένοι του ζευγαριού θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν ρύζι στους νεόνυμφους για να ριζώσουν μία ζωή μαζί, όπως ορίζει το έθιμο.

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου 

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Το χρονικό της γνωριμίας τους

Ο φωτογραφικός φακός της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη είχαν εντοπίσει το ζευγάρι στο αεροδρόμιο. όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκαν πως προέκυψε η γνωριμία τους.  «Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάποια ωραία πράγματα που έρχονται» είπε αρχικά ο Ντάνος.

Η Δήμητρα Βαμβακούση απάντησε για την πρώτη τους γνωριμία: «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο και τον έχουν διώξει. Κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω».