Latest News

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Τσακώθηκε με την πρώην σύζυγό του και χτύπησε τους γονείς της!

 Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Βόλο όταν ένας 40χρονος επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του και χτύπησε τους... γονείς της!


Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε βράδυ της Τρίτης στον Βόλο, όταν ο 40χρονος πήγε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του, όπου η ίδια διαμένει με τους γονείς της, προκειμένου να δει το παιδί του. Όπως αναφέρθηκε το παιδί φέρεται να αρνήθηκε κλαίγοντας να ακολουθήσει τον πατέρα του και τότε ο άνδρας δημιούργησε επεισόδιο με την μητέρα του παιδιού και όταν μπήκαν στη μέση οι γονείς της, εκείνος επιτέθηκε και τους χτύπησε.

Ο πρώην πεθερός του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με ελαφρά τραύματα στο χέρι και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών επέστρεψε σπίτι του. Ο 40χρονος και η πρώην σύζυγός του κατέθεσαν μηνύσεις εκατέρωθεν, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Μαγνησίας.

Στη συνέχεια κάλεσαν τους δικηγόρους τους, υπέγραψαν αιτήσεις ποινικής διαμεσολάβησης και με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας αφέθηκαν ελεύθεροι.