Latest News

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Οι κεραυνοί κάνουν πάρτυ» Εικόνες από το σπίτι του στο Πήλιο

 Η κακοκαιρία Daniel σαρώνει τα πάντα στο διάβα της στο Πήλιο το οποίο βιώνει... πρωτοφανείς καταστάσεις. Οι κάτοικοι του βουνού των Κενταύρων παλεύουν εδώ και πολλές ώρες με τα στοιχεία της φύσης σε όλα τα μέτωπα. Σπίτια έχουν υποστεί ζημιές, καλλιέργειες έχουν καταστραφεί, δρόμοι, χωράφια και υποδομές έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους.

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολουθούν με δέος την εξέλιξη του φαινομένου είναι και η Λίνα Πρίντζου, η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Το ζευγάρι έχει φτιάξει εδώ και αρκετά χρόνια τη φωλιά του στις Μηλιές και εκεί περνούν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με τα σκυλιά τους και τους αγαπημένους φίλους τους. 

Εκεί γιόρτασαν τον Δεκαπενταύγουστο με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, τακτικούς επισκέπτες του σπιτιού, τη Μαρία Μπακοδήμου και τη Μαρία Καβογιάννη, γειτόνισσες και πολύ κόσμο ακόμα.

Όμως, η εικόνα το σπιτιού και του κήπου σήμερα απέχει πολύ από την ειδυλλιακή εικόνα των προηγούμενων ημερών. Ο ουρανός έχει σκοτεινιάσει και φωτίζεται μόνο από τις αστραπές, ενώ το νερό έχει πλημμυρίσει τα πάντα. «Οι κεραυνοί κάνουν πάρτυ» έγραψε η ηθοποιός.

ADVERTISEMENT

Και σε επόμενη ανάρτησή της, με την ειδοποίηση του 112 για την απαγόρευση κυκλοφορίας, «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο ορεινό δίκτυο του νομού Μαγνησίας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», σχολίασε: «Αδιανόητο τι γίνεται»!

ΜΗΛΙΕΣ ΠΡΙΝΤΖΟΥ

ΜΗΛΙΕΣ ΠΡΙΝΤΖΟΥ 1

ΜΗΛΙΕΣ ΠΡΙΝΤΖΟΥ 2