Latest News

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα Σμύρνη: Σφραγίστηκε νηπιαγωγείο -Ένταση σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

 Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Νέα Σμύρνη το σφράγισμα νηπιαγωγείου και σήμερα το πρωί προκλήθηκε ένταση έξω από το κτίριο σε... συγκέντρωση διαμαρτυρίας.  

Ομάδες γονέων και συγγενών, αλλά και εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν τον δήμο, γιατί από την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα το 6ο Νηπιαγωγείο, όπου πάνε περισσότερα από 60 παιδιά, σφραγίστηκε. Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούν τον δήμο πως δεν τήρησε τους όρους μιας δικαστικής απόφασης σχετικά με την καταβολή ποσού της τάξης των 530.000€ στους δικαιούχους από την πώληση ενός οικοπέδου, το οποίο είχε προστεθεί στην έκταση του σχολείου. Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νέας Σμύρνης «Ο Χρυσόστομος Σμύρνης» αναφέρεται σε αυτό ακριβώς το θέμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Σφραγίστηκε το 6ο Νηπιαγωγείο!

Ενημερωθήκαμε ότι το 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης σφραγίστηκε την Παρασκευή το απόγευμα, επειδή ο δήμος υπήρξε ασυνεπής στην καταβολή της συμφωνηθείσας δόσης, την οποία έπρεπε να καταβάλει από τις αρχές Ιουνίου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν την αγανάκτηση και το θυμό μας για την αδιαφορία και την ασυνέπεια της απερχόμενης Δημοτικής αρχής».

Παράλληλα έκανε έκκληση για συμμετοχή στην σημερινή πρωινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νηπιαγωγείο, αλλά και στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις 4.30 το απόγευμα.