Latest News

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Σοκ από άγρια δολοφονία στο κέντρο του Πειραιά -Τον σκότωσε με καραμπίνα για το πάρκινγκ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο του Πειραιά μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε πάρκινγκ στην... οδό Πραξιτέλους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε κατάσταση αμόκ ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε πολύ βαριά άλλον άνδρα στην συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Πραξιτέλους στο κέντρο της πόλης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του reportaznet.gr, το θύμα είναι άνδρας Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας περίπου 40 χρόνων που εργάζονταν ως παρκαδόρος και φαίνεται να γνωρίζονταν με τον 68χρονο δράστη, κάτοικο της περιοχής με τον οποίο φέρεται να διαπληκτίζονταν συχνά για τη λειτουργία του πάρκινγκ.

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Το θύμα μεταφέρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο Τζάνειο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πλέον αργά και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του 

Ο ένοπλος άνδρας «ταμπουρώθηκε» σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι του σε πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε λίγη ώρα αργότερα στην Ελληνική Αστυνομία.

parking-peiraias-1
Το πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147
peiraias_pyrovolismoi_dromos_maketa

Αμέσως μετά το περιστατικό ο ένοπλος άνδρας, 68 ετών, «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα, αλβανικής καταγωγής περίπου 40 ετών μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου ωστόσο δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας:

peiraias-arthrou
peiraias__2_
peiraias__3_
peiraias__1_

«Τον σκότωσε για μία θέση πάρκινγκ», λένε μάρτυρες

Για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα και λογομαχούσε με τους γείτονες για ασήμαντους λόγους κάνει λόγο γυναίκα που γνώριζε τον ηλικιωμένο δράστη της φονικής επίθεσης στον Πειραιά.

Η γυναίκα που διαμένει εδώ και χρόνια στην περιοχή, αναφέρεται στο χρονικό της τραγικής υπόθεσης με θύμα έναν άνδρα που δέχθηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι και τελικά έχασε τη ζωή του για μία θέση πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147.

«Γύρω στη 1 παρά τέταρτο ακούμε πυροβολισμούς. Ο κρότος ήταν πολύ δυνατός. Ακούω φωνές» εξηγεί η γυναίκα. «Τον έφαγαν. Βλέπω τον γείτονα με το δίκανο να έχει βγει. Τραβάει μία στο παλικάρι και γυρνάει ξανά πίσω. Οπλίζει και του δίνει τη χαριστική βολή» περιγράφει η γυναίκα για το τραγικό συμβάν.


Άλλη γυναίκα μιλάει περιγράφει, αναφερόμενη στον θύτη, έναν άνθρωπο ο οποίος «δημιουργούσε συχνά προβλήματα. 'Επεφτε στον δρόμο», λέει.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.