Latest News

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Πόλεμος δηλώσεων μεταξύ Μιχαηλίδου και Κασσελάκη: Δεν ήμουν καλεσμένη του, πήγα ως αρμόδια υφυπουργός

 Συνεχίζεται ο ιδιότυπος πόλεμος δηλώσεων μεταξύ του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της υφυπουργού Παιδείας για καθαρά επικοινωνιακό θέμα... μικρής σημασίας.

Τη δική της  απάντησή της στις αιχμές του Στέφανου Κασσελάκη για τη χθεσινή επίσκεψή τους στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας έδωσε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας προκειμένου να δει από πρώτο χέρι τις τεράστιες ελλείψεις στις υποδομές. Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης ανάρτησε στα social media ένα βίντεο από την επίσκεψη, προκειμένου ο κόσμος να δει τις συνθήκες στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας.

Στη συνέχεια, με νέα ανάρτηση εξήγησε τους λόγους για τους οποίους «έκοψε» την υφυπουργό, αναφέροντας είχε εμφανιστεί απρόσκλητη.

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.

Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.

Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.