Latest News

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Κανονικά τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό- Πού υπάρχει απαγορευτικό απόπλου


 Σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων... στο Αιγαίο.

Το απαγορευτικό απόπλου τέθηκε σε ισχύ το πρωί καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ οι ισχυροί άνεμοι φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Την ίδια ώρα, πραγματοποιούνται κανονικά τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο Βόλος-Σποράδες. Παράλληλα, παραμένει κλειστή είναι η γραμμή Ρίου-Αντιρρίου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το meteo τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα είναι ηλιοφάνεια, τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα, ο καιρός σήμερα αναμένεται να είναι ηλιόλουστος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Αιγαίο και στην Κρήτη, με τοπικές βροχές σε Βόρεια Κρήτη και Δωδεκάνησα και ισχυρούς ως σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.