Latest News

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Ερωτευμένη ξανά η Τέιλορ Σουίφτ - Τους τσάκωσαν οι κάμερες [ΒΙΝΤΕΟ]

Νέος έρωτας για την Τέιλορ Σουίφτ; Η στιγμή που απαθανάτισαν οι κάμερες στο γήπεδο. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που κυκλοφορούν φήμες για σχέση ανάμεσα στον Travis Kelce και την Τέιλορ Σουίφτ.

Είναι επίσημο και με αυτά τα πλάνα της Τέιλορ Σουίφτ να κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες έρχεται να επιβεβαιωθεί το νέο ειδύλλιο της τραγουδίστριας.

Οι παπαράτσι απαθανάτισαν την τραγουδίστρια δίπλα στον Travis Kelce καθώς έβγαιναν από το στάδιο Arrowhead στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι το βράδυ της Κυριακής. Η κάμερα απαθανάτισε το λαμπερό ζευγάρι, με την Τέιλορ να χαμογελά για λίγο στην κάμερα, να χαιρετά και να απομακρύνεται.

Η Τέιλορ Σουίφτ βρέθηκε στο κοινό που επευφημούσε τους Chiefs στον αγώνα εναντίον των Chicago Bears την Κυριακή. Παρακολούθησε τον αγώνα από τη σουίτα του Kelce μαζί με τη μητέρα του αθλητή Donna Kelce.

Τέιλορ Σουίφτ: Η ποπ σταρ που σπάει ταμεία

Μόλις απέσπασε 9 βραβεία στα 40ά MTV Video Music Awards, ένα λιγότερο από το ρεκόρ που είχε πετύχει ο Πίτερ Γκάμπριελ το 1987.

Είναι η μοναδική καλλιτέχνιδα που είχε 4 άλμπουμ της ταυτόχρονα στο top 10 του Billboard, ενώ είναι επίσης η μοναδική που είχε τραγούδια της από τρία διαφορετικά άλμπουμ στα charts των ΗΠΑ.

Επιπλέον, η περιοδεία της «Eras Tour» ολοκλήρωσε στα τέλη Αυγούστου το αμερικανικό σκέλος της και συνεχίζεται έως τον Νοέμβριο του 2024 με εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. Οι προβλέψεις αναφέρουν ότι αυτή η περιοδεία θα ξεπεράσει το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις (θα φτάσει το 1,4 δισ. δολάρια), καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Ελτον Τζον, που με την περιοδεία που ολοκλήρωσε νωρίς το καλοκαίρι σημείωσε εισπράξεις 939 εκατ. δολαρίων.

Ο Τύπος μάλιστα αναφέρει ότι η περιοδεία της Σουίφτ έδωσε ώθηση στην οικονομία των ΗΠΑ κατά 5 δισ. δολάρια, καθώς τόσα υπολογίζεται ότι ξόδεψε το κοινό που απόλαυσε τις συναυλίες της. Παράλληλα, στις 13 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Taylor Swift: The Eras Tour» με υλικό από την αμερικανική της περιοδεία και η προπώληση των εισιτηρίων την πρώτη μέρα της διάθεσής τους έφτασε τα 37 εκατ. δολάρια.

Αλαζονική συμπεριφορά

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι η μεγαλύτερη ποπ σταρ της εποχής μας, αλλά πριν από σχεδόν δέκα χρόνια δεν ήταν όλα ρόδινα για εκείνη. Το 2014 κυκλοφόρησε το άλμπουμ «1989» και μετά την περιοδεία που ακολούθησε άρχισαν να ακούγονται κατηγορίες, ακόμα και από γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ, για την αλαζονική συμπεριφορά της.

Οι haters πολλαπλασιάστηκαν κι εκείνη απάντησε με το άλμπουμ «Reputation» του 2017. Η εμπορική του αποτυχία φαίνεται να προβλημάτισε την ίδια και την ομάδα των μάνατζέρ της, αλλά το άλμπουμ που ακολούθησε το 2019, το «Lover», δεν έπεισε και πάλι το κοινό, καθώς είναι το μοναδικό στη δισκογραφία της από το οποίο δεν προέκυψε νο1 σινγκλ στις ΗΠΑ. Ομως τότε έγινε κάτι μοναδικό. Ο μάνατζέρ της, Σκούτερ Μπράουν, απέκτησε τα μάστερ των πρώτων έξι δίσκων της και τα πούλησε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της, με αποτέλεσμα η Τέιλορ Σουίφτ να ανακοινώσει ότι θα ηχογραφούσε ξανά τα έξι άλμπουμ και θα τα κυκλοφορούσε εκ νέου. Ηταν η κίνηση που της χάρισε ξανά τη συμπάθεια και τη στήριξη του κόσμου, καθώς στα μάτια θαυμαστών και μη ήταν μια γυναίκα που τα έβαλε με έναν πανίσχυρο μάνατζερ, έναν ολόκληρο ανδροκρατούμενο οργανισμό με γερά θεμέλια δεκαετιών.

Στη συνέχεια, η πανδημία ήταν ένας ακόμα παράγοντας που την ωφέλησε, καθώς εκεί είχε την ευκαιρία να κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ μέσα στην ίδια χρονιά, τα «Folklore» και «Evermore», υιοθετώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ, συνεργαζόμενη με τον Ααρον Ντέσνερ των The National. Εκεί ο Τύπος είδε την Τέιλορ Σουίφτ ως τραγουδοποιό και όχι απλά σαν μια ποπ σταρ, όπως την αντιμετώπιζε έως τότε. Την άνοιξη του 2021 άρχισαν να κυκλοφορούν τα επαναηχογραφημένα άλμπουμ της Σουίφτ και το 2022 κυκλοφόρησε νέα δουλειά με τίτλο «Midnights» που θεωρείται ως το άλμπουμ που έδειξε ότι οι φολκ επιρροές των δύο προηγούμενων δίσκων έφτιαξαν καλύτερη μαγιά με τις ποπ καταβολές της.

Κορίτσια οι μεγάλες φαν της 

Πλέον οι συναυλίες της διαρκούν 3 ½ ώρες, όπου η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη. Τα κορίτσια, που είναι κυρίως το κοινό της, παραληρούν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βομβαρδιζόμαστε από εκστατικά στιγμιότυπα των ζωντανών εμφανίσεών της σε sold out στάδια από άκρη σε άκρη των ΗΠΑ. Η πανευρωπαϊκή της περιοδεία ξεκινά στις 9 Μαΐου 2024 με τέσσερα συνεχόμενα σόου στο Παρίσι και ολοκληρώνεται στις 10 Αυγούστου στη Βιέννη. Περιττό να πούμε ότι εισιτήρια δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα από τις αρχές του καλοκαιριού που βγήκαν στην προπώληση.