Latest News

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Νεϊμάρ: Εγώ και ο Μέσι ζήσαμε την «κόλαση» στην Παρί Σεν Ζερμαίν

 Ο Νεϊμάρ μίλησε για όσα έζησε στην Παρί Σεν Ζερμέν, τόσο ο ίδιος όσο και ο Λιονέλ Μέσι, αναφερόμενος σε «κακοποίηση» από τους οπαδούς...του συλλόγου.

Σε μια συνέντευξη στο Globo που προβλήθηκε την Κυριακή (3/9), μίλησε για τα ανάμεικτα συναισθήματα που είχε όταν ο πρώην συμπαίκτης του στην PSG και στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι κέρδισε πέρσι το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος για τη χρονιά που είχε [ο Μέσι], αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπημένος, γιατί ζούσε και τις δύο όψεις του νομίσματος», δήλωσε ο Νεϊμάρ, ο οποίος εντάχθηκε στην Αλ Χιλάλ αυτό το καλοκαίρι, τελειώνοντας την εξαετή παραμονή του στην PSG. «Πήγε στον παράδεισο με την ομάδα της Αργεντινής, κέρδισε τα πάντα τα τελευταία χρόνια, και με την Παρί έζησε την κόλαση, ζήσαμε την κόλαση, τόσο αυτός όσο και εγώ».

Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι δέχθηκαν πυρά από τμήματα των οπαδών της PSG αφού δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το Champions League με τον σύλλογο. Και οι δύο παίκτες αποδοκιμάστηκαν στο Παρίσι.

Lionel_Messi_Neymar_psg_sm.jpg

«Είμαστε αναστατωμένοι, γιατί δεν είμαστε εκεί για οτιδήποτε, είμαστε εκεί για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, [για] να είμαστε πρωταθλητές, να προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία», είπε ο Βραζιλιάνος. «Γι' αυτό ξεκινήσαμε να παίζουμε ξανά μαζί, ήρθαμε μαζί εκεί για να γράψουμε ιστορία. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε».

Ο Μέσι άφησε επίσης την PSG αυτό το καλοκαίρι, πηγαίνοντας στην Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, όπου άλλαξε τις τύχες του συλλόγου. Ο Νεϊμάρ είπε ότι η κριτική από τους οπαδούς της PSG ήταν άδικη.

«Είναι ένας τύπος που προπονείται, που παλεύει, αν χάσει θυμώνει και στοχοποιήθηκε άδικα, κατά τη γνώμη μου», όπως σημείωσε.

Ωστόσο, η κακοποίηση από τους οπαδούς δεν είναι πρόβλημα μόνο στη Γαλλία. Ο Νεϊμάρ μίλησε επίσης για τη ρατσιστική κακοποίηση που έχει υποστεί ο φίλος του Βινίσιους Τζούνιορ στην Ισπανία.