Latest News

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Τα πλάνα που «καίνε» την ακροδεξιά βουλευτή Λόρεν Μπόεμπερτ - Η ανάρμοστη συμπεριφορά σε παράσταση (BINTEO)

 Βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η βουλευτής Λόρεν Μπόεμπερτ είχε ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης, με αποτέλεσμα να τη διώξουν οι... υπεύθυνοι ασφαλείας. 

Η Ρεπουμπλικανή βουλευτής, Λόρεν Μπόεμπερτ εκδιώχθηκε από μια παράσταση μιούζικαλ στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών μετά από καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά. Οι υπεύθυνοι του μιούζικαλ σε ανακοίνωση για το περιστατικό ανέφεραν ότι δύο θαμώνες - εκείνη και ο νέος σύντροφός της - κλήθηκαν να αποχωρήσουν μετά από καταγγελίες άλλων θεατών για κάπνισμα vape, όπως και ότι τραγουδούσαν και φασαρία. 

Δύο ημέρες μετά το περιστατικό, η Μπόεμπερτ απολογήθηκε μέσω των social media λέγοντας πως «είναι αλήθεια, απόλαυσα πολύ την καταπληκτική παράσταση "Beetlejuice" στο Buell Theatre και δηλώνω ένοχη για το ότι γέλασα και τραγούδησα πολύ δυνατά». 

Στην ανάρτησή της πάντως δήλωνε πως η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη. 

Η Λόρεν Μπόεμπερτ είναι φανατική υποστηρίκτρια του Ντόναλντ Τραμπ και θεωρεί ότι έγινε νοθεία και για αυτό έχασε τις εκλογές ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος. Ακολουθεί πιστά όλες τις θεωρίες συνωμοσίας, είναι κατά του διαχωρισμού κράτους - εκκλησίας, διαφωνεί με τα εμβόλια αλλά και τις αμβλώσεις.

Είναι μητέρα 4 παιδιών, αλλά και γιαγιά, καθώς ο γιος της έγινε πατέρας ενώ πήγαινε σχολείο. Με τον σύζυγο της χώρισε επισήμως τον Μάιο. Ζούσαν μαζί στο Κολοράντο ενώ διέθεταν και κατάστημα μαζί.