Latest News

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Σταύρος Ζαλμάς: «Έπρεπε να κινηθώ νομικά, όταν έγραψαν ότι έχω AIDS»

 
Ο Σταύρος Ζαλμάς εμφανίστηκε μετανιωμένος που δεν είχε καταθέσει αγωγή «όταν έγραψαν ότι είχα AIDS», αλλά είπε πως κρατούσε πάντα αποστάσεις από δημοσιεύματα...για εκείνον.

«Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις την ψυχική σου υγεία και να μην χάνεις την ώρα σου είναι να τα αγνοήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στεναχωριέσαι όταν διαβάζεις κάτι για σένα που είναι πρόστυχο και χυδαίο» είπε σε συνέντευξή του στο Mega o Σταύρος Ζαλμάς.

Ερωτώμενος αν έχει κινηθεί ποτέ δικαστικά, απάντησε αρνητικά, αλλά παραδέχθηκε πως «ίσως έπρεπε να το κάνω, όταν έγραψαν ότι είχα AIDS».

Ο χαρακτήρας του, ωστόσο, ήταν τέτοιος που «δεν έκανα τίποτα». «Έπρεπε να το είχα κάνει, θα ήμουν πολύ πιο πλούσιος τώρα» είπε, χιουμοριστικά. 

Μίλησε επίσης για τον αντίκτυπο που είχε η μεγάλη επιτυχία σειρών, όπως το «Άγγιγμα Ψυχής» και το «Άφρικα», στη ζωή του. 

«Όταν παίζονταν, την άλλη μέρα δεν μπορούσα να βγω στον δρόμο. Είναι μεγάλο πλήγμα στην προσωπική ζωή η μεγάλη δημοσιότητα. (...) Όταν γίνεσαι σταρ, ας το πω έτσι, γίνεσαι και μαγνήτης για ανθρώπους που μπορεί να μην είναι καλά ψυχικά» εξήγησε.

Διευκρίνισε πως του έχει τύχει να παρακολουθούν τον ίδιο και το κινητό του, αλλά και «έχω βρει κόσμο έξω από την πόρτα μου μέσα στην άγρια νύχτα». 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, μίλησε για το κίνημα Me Too και δήλωσε πως «πολύ καλά έκανε και εξαπλώθηκε. Για να σταματήσουν αυτά τα αηδιαστικά συμπτώματα κοινωνικής σαπίλας». 

«Έχω δεχθεί και εγώ στο παρελθόν, σεξουαλική βία και προσβολή της προσωπικότητάς μου, αλλά είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος και οι άνθρωποι που το επιχείρησαν αυτό κατακεραυνώθηκαν την ίδια στιγμή. Αλλά, υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανα εγώ. Γυναίκες, κορίτσια, παιδιά νέα που σκέφτονται πως αν αντιδράσουν έντονα μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους».