Latest News

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Δολοφονία στον Πειραιά: Στον εισαγγελέα ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά οδηγήθηκε σήμερα ο 68χρονος που δολοφόνησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο...
του Πειραιά. 

Λίγο μετά τις 9:30, ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τη στυγερή δολοφονία.

Ο ηλικιωμένος έφτασε στα Δικαστήρια κάτω από "δρακόντεια" μέτρα ασφαλείας, ενώ δεν συνοδευόταν από δικηγόρο.

68xronos-peiraias-2
68xronos-peiraias-mak

«Είχαμε χρόνια προστριβές» είπε στους αστυνομικούς ο 68χρονος

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η κοινωνία του Πειραιά από την άγρια δολοφονία του 39χρονου πατέρα τριών παιδιών από έναν 68χρονο ο οποίος δεν δίστασε να σηκώσει την καραμπίνα και, για ασήμαντη αφορμή, να πυροβολήσει δύο φορές τραυματίζοντάς τον άνδρα θανάσιμα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά  πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη για τη δολοφονία, εκεί όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν το δίκαννο μάρκας BAIKAL, το οποίο ο δράστης κατείχε παράνομα και με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο.

Όπως διαπιστώθηκε, ο ηλικιωμένος πιστολέρο πυροβόλησε δύο φορές το θύμα με το δίκαννο. Το ένα χτύπημα ο 39χρονος, πατέρας τριών παιδιών, το δέχτηκε στα πλευρά του αριστερού του θώρακα και το άλλο στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.   

Δολοφονία στον Πειραιά: «Είχαμε χρόνια προστριβές»

«Επιτέλους τον σκότωσα», φέρεται να είπε ο 68χρονος μόλις δολοφόνησε τον 39χρονο, πυροβολώντας τον στο κεφάλι με ένα δίκαννο σήμερα το μεσημέρι στον Πειραιά.

Μάλιστα, μετά τη δολοφονία, όταν ο δράστης του εγκλήματος στον Πειραιά συνελήφθη, ανέφερε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο 68χρονος δολοφόνησε τον πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, κοντοστάθηκε και είπε: «Επιτέλους, τον τελείωσα, επιτέλους τον σκότωσα».