Latest News

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ο 50 Cent πέταξε έξαλλος το μικρόφωνο σε συναυλία- Χτύπησε γυναίκα στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο 50 Cent δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του κατά τη διάρκεια συναυλίας και πέταξε το μικρόφωνο, το οποίο χτύπησε στο κεφάλι μία γυναίκα που ήταν στο κοινό. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας του ράπερ στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Τετάρτης. Στον 50 Cent έδωσαν διάφορα μικρόφωνα, τα οποία δεν λειτουργούσαν. Κάτι που κατά τα φαινόμενα τον εκνεύρισε. 

Κάποια στιγμή πέταξε το μικρόφωνο προς την τεχνική ομάδα, αλλά αυτό κατέληξε στο κεφάλι της Μπριάνα Μόνεγκειν, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι, σύμφωνα με το TMZ. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό και η Cardi B πέταξε μικρόφωνο από τη σκηνή, σε συναυλία της.

«Να είμαστε ξεκάθαροι. Όπως είπα στο αστυνομικό τμήμα, ο εντολέας μου ποτέ δεν θα χτυπούσε εσκεμμένα κάποιον με το μικρόφωνο. Όποιος υποστηρίζει κάτι διαφορετικό, δεν ξέρει όλα τα δεδομένα και είναι παραπληροφορημένος», δήλωσε ο δικηγόρος του 50 Cent, Σκοτ Λίμον. 

Η γυναίκα έκανε καταγγελία στις αρχές για το περιστατικό. Είπε στους αστυνομικούς ότι ο ράπερ κοιτούσε προς το μέρος της όταν πέταξε το μικρόφωνο, κάτι που- σύμφωνα με την ίδια- σημαίνει ότι ο 50 Cent είχε δει ότι εκείνη βρισκόταν εκεί. 

Πηγές από το περιβάλλον του ράπερ δήλωσαν στο 50 Cent πως ήθελε να πετύχει τη γυναίκα με το μικρόφωνο και πως θεωρητικά εκείνη δεν θα έπρεπε να στέκεται στο συγκεκριμένο σημείο.