Latest News

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Απίστευτο: 19χρονος έμεινε «κρεμασμένος» από γέφυρα 223 μέτρων(ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)


 Ο έφηβος κρεμόταν από ένα σχοινί που ήταν συνδεδεμένο στη γέφυρα Foresthill - η οποία βρίσκεται 223 μέτρων πάνω από το North Fork του... ποταμού American

Ένας 19χρονος που αναζητούσε τη συγκίνηση διασώθηκε από την ψηλότερη γέφυρα της Καλιφόρνια τη Δευτέρα, αφού έμεινε κολλημένος από το κάτω μέρος της κατασκευής καθώς ο φίλος του κινηματογραφούσε το τολμηρό κατόρθωμα, δήλωσαν οι αρχές.


Ο έφηβος κρεμόταν από ένα σχοινί που ήταν συνδεδεμένο στη γέφυρα Foresthill – η οποία βρίσκεται 730 πόδια πάνω από το North Fork του ποταμού American – όταν οι πρώτοι διασώστες χρειάστηκε να τον φέρουν σε ασφάλεια, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Placer.

Ένας διασώστης κατέβηκε για να σώσει τον έφηβο, ο οποίος κρεμόταν περίπου 10 μέτρα από το κάτω μέρος της γέφυρας, δήλωσαν αξιωματούχοι του σερίφη.

Ο 17χρονος φίλος του, τον βιντεοσκοπούσε να αιωρείται από τη γέφυρα όταν ο εξοπλισμός του έσπασε, αφήνοντάς τον κρεμασμένο στον αέρα, δήλωσαν οι αρχές.


Ο 19χρονος αρνήθηκε ιατρική βοήθεια μετά την τρομακτική στιγμή.

Η γέφυρα Foresthill, η οποία άνοιξε το 1973, έχει παρουσιαστεί σε πολλές διαφημίσεις και ταινίες, σύμφωνα με το CBS Sacramento.

Μία από τις ταινίες που έγιναν εκεί ήταν το “xXx” με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel. Ο ηθοποιός οδήγησε ένα φανταχτερό αυτοκίνητο από τη γέφυρα και πέταξε με αλεξίπτωτο στους φίλους του σε ένα αυτοκίνητο από κάτω στην ταινία του 2002.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι δύο έφηβοι που μπέρδευαν στη γέφυρα τη Δευτέρα έλαβαν αναφορές για παραβίαση.