Latest News

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Συνελήφθη 15χρονη για τον ξυλοδαρμό 14χρονου στην οδό Άλκη Καμπανού


 Μία 15χρονη συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό ενός 14χρονου, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στην οδό Άλκη Καμπανού... στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, εκτός από την 15χρονη ταυτοποιήθηκε και ένας συνομήλικό της με τον οποίο συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 14χρονου από ομάδα επτά ανηλίκων.

Σε βάρος των δύο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία. Μάλιστα, η 15χρονη συνελήφθη αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, από την έρευνα που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Χαριλάου - Αναλήψεως προέκυψε πως οι δύο ανήλικοι συμμετείχαν στην παρέα των νεαρών που προσέγγισε και χτύπησε τον 14χρονο. Παράλληλα, ως λόγος για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του 14χρονο φαίνεται πως ήταν ένα φραστικό επεισόδιο που είχε προηγηθεί. Η ΕΛΑΣ επισημαίνει πως δεν πρόκειται για οπαδικό επεισόδιο.

Ο 14χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.