Latest News

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2: Πήρε το ντέρμπι η Ένωση με ανατροπή


Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Λεωφόρου επικρατώντας με 2-1 του Παναθηναϊκού και μάλιστα με ανατροπή καθώς... βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να το γυρίσει με έναν εκπληκτικό Τσούμπερ που είχε ασίστ και γκολ στο ντέρμπι του “Απόστολος Νικολαίδης” και εκτελεστή τον Πινέδα ο οποίος ήταν αυτός που στο 69′ έβαλε το γκολ που έδωσε το τρίποντο στην Ένωση.

Με τη συμπλήρωση δέκα δευτερολέπτων ο Γιοβάνοβιτς είδε τον Μάγκνουσον να τραυματίζεται, μάλλον σοβαρά καθώς αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, και ο Γεντβάι στο 4′ μπήκε στη θέση του.

Το πανό που κατέβηκε και η αποχώρηση πριν τη σέντρα

Το παιχνίδι στη Λεωφόρο ξεκίνησε με λίγα λεπτά καθυστέρηση και ο λόγος που έφερε αυτή την καθυστέρηση ήταν ένα πανό στήριξης των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ΑΕΚ είχε προειδοποιήσει πριν το παιχνίδι πως δεν θα έπαιζε αν υπήρχε προσβλητικό πανό στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή και οι παίκτες της μόλις το είδαν μετά από σχετική εντολή και της διοίκησης πήγαν στα αποδυτήρια. Το πανό κατέβηκε άρον-άρον και μετά από ελάχιστα λεπτά οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και η αναμέτρηση ξεκίνησε χωρίς νέα προβλήματα.