Latest News

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Super League: Διεκόπη στο ημίχρονο το ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά – Πρόβλημα με τα φώτα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου, δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της πρεμιέρας της Super League ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και... την Κηφισιά

Ειδικότερα, το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε εξαιτίας του τεχνικού προβλήματος. Ηλεκτρολόγοι και πυροσβεστική προσπαθούσαν επί μισή να διορθώσουν τη βλάβη δίχως όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος πήγε με τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, διακόπτοντας το ματς της Super League.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Super League, ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά θα συνεχιστεί αύριο, Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 και ώρα 19:00.


super

Να σημειωθεί πως μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ ανώτερος από την Κηφισιά. Η ομάδα του Πασχάλη Στάικου προηγήθηκε με πέναλτι του Πέδρο Κόντε στο 31ο λεπτό ενώ είχε και τις ευκαιρίες να φτάσει σε περισσότερα τέρματα.

super

Μόλις στο 4ο λεπτό η κεφαλιά του Γιώργου Παμλίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ογκμουντουρ Κρίστινσον. Ακολούθησαν, στη συνέχεια, ευκαιρίες με τους Ροντρίγκο Εραμούσπε, Ζήση Καραχάλιο και Επαμεινώνδα Παντελάκη προτού φτάσουμε στο ημίωρο και τη φάση του πέναλτι. Ήταν η τρίτη φορά που χρειάστηκε η παρέμβαση του Αλέξανδρου Τσακαλίδη, ο οποίος επιβεβαίωσε το χέρι του Λούκα Τσάπαν εντός περιοχής, με τον Κόντε να ανοίγει το σκορ.

super

Γκολ-λύτρωση για τον Ισπανό φορ που στο ξεκίνημα των δύο προηγούμενων σεζόν ταλαιπωρήθηκε από ισάριθμους σοβαρούς τραυματισμούς. Εξ ου και η αγκαλιά στο φυσιοθεραπευτή του ΠΑΣ μετά το γκολ. Ο Πασχάλης Στάικος, πάντως, χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μάριο Τσαούση να μπαίνει αντί του τραυματία Γιάννη Κιάκου.

super

Να σημειωθεί πως στο 29ο λεπτό οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα φώναξαν το όνομα του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.