Latest News

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Πρωταγωνιστής του «The Office» επιστρέφει πάνω από 110.000 δολ. σε φανς!

 Ο Leslie David Baker, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως Stanley Hudson και στις εννέα σεζόν της δημοφιλούς κωμωδίας «The Office», ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram ότι επιστρέφει στους φανς 110.629,81 δολάρια...

Ο πρωταγωνιστής του The Office αναφέρεται στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από δωρεές μέσω του Kickstarter για το προτεινόμενο spinoff του ρόλου του. 

Το 2020, ο Leslie Baker έγινε viral όταν ξεκίνησε μία καμπάνια στο Kickstarter σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα spinoff του «The Office» με επίκεντρο τον Stanley Hudson. Η σειρά, «Uncle Stan», ξεκίνησε με στόχο τη συγκέντρωση 300.000 δολαρίων και σεναριακά επρόκειτο να επικεντρωθεί γύρω από τον Stanley, ο οποίος αφού συνταξιοδοτείται ταξιδεύει στο Λος Άντζελες για να βοηθήσει τον ανιψιό του να σώσει μια νέα επιχείρηση που πουλά ταυτόχρονα μηχανές και λουλούδια. Η καμπάνια συγκέντρωσε 336.450 δολάρια από 1.640 φανς μέχρι το τέλος της προβολής της.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ορισμένοι θαυμαστές όμως άρχισαν να αμφισβητούν το τι έγιναν αυτά τα χρήματα και τι τα έκανε ο Baker αφού το «Uncle Stan" δεν έγινε ποτέ στα τρία χρόνια από την καμπάνια» και αφού είχε επιτευχθεί ο στόχος.

Ο Baker απάντησε δημοσιεύοντας μία δήλωση που έλεγε πως επιστρέφει τα χρήματα καθώς η σειρά παρέμεινε σε αδιέξοδο μετά τις καθυστερήσεις λόγω κορωνοϊού και των συνεχιζόμενων απεργιών στο Χόλιγουντ.

Η ανακοίνωση για τη χρηματοδότηση του spinoff του The Office

«Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση στην ενημέρωση», έγραψε ο Baker. «Εργαζόμαστε στα παρασκήνια για να οδηγήσουμε τα πάντα στον σωστό δρόμο και να εκπληρώσουμε τις «επιθυμίες» σας. Είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι με όλους εσάς για την υλοποίηση αυτού του spinoff και εκτιμούμε πραγματικά όλη την υπομονή και την υποστήριξή σας. Η σειρά διήρκεσε περισσότερο από το αναμενόμενο λόγω συνθηκών πέρα από τον έλεγχό μας».

»Οι αρχικές καθυστερήσεις προκλήθηκαν λόγω του lockdown για τον κορωνοϊό και μας έβγαλαν εκτός πορείας περισσότερο από το αναμενόμενο», εξήγησε. «Καθώς τα πράγματα άρχισαν να επιστρέφουν σε φυσιολογικά επίπεδα και ξεκινήσαμε την εκπλήρωση και την προπαραγωγή, ανακοινώθηκε η απεργία της WGA που μας έκανε να βάλουμε τα πράγματα ξανά σε αναμονή. Όπως όλοι γνωρίζετε, η SAG βρίσκεται τώρα σε απεργία και θα συνεχίσουμε να παραμένουμε σε αναμονή επ' αόριστον μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους απεργούς της βιομηχανίας του θεάματος και θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια για να στηρίξουμε το WGA και το SAG».


«Υπό το πρίσμα της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης, αισθανθήκαμε ότι αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση», έγραψε ο Baker για την επιστροφή των χρημάτων. «Θα λάβετε ένα μήνυμα που θα σας ειδοποιεί για την επιστροφή χρημάτων μόλις εκδοθεί και θα πάρετε τα χρήματα τις επόμενες εβδομάδες. Θα επικοινωνήσουμε επίσης με το Kickstarter για να διευκολύνουμε την επίσπευση αυτού του ζητήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε δε, ότι «Πληροφοριακά, αν και το συνολικό ποσό χρηματοδότησης που εμφανίζεται στη σελίδα της καμπάνιας μας στο Kickstarter δηλώθηκε ως 336.450,53 δολάρια, αυτό δεν ήταν το πραγματικό τελικό ποσό που λάβαμε. Μεγάλο μέρος των χρημάτων από τις δωρεές των φανς μειώθηκε ή απορρίφθηκε εντελώς και δεν εισπράχθηκε ποτέ μετά την ολοκλήρωση της καμπάνιας. Το τελικό ποσό που λάβαμε από το Kickstarter ήταν ακριβώς 110.629,81 δολάρια. Τα κεφάλαια δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για άλλους σκοπούς εκτός από την εκπλήρωση της σειράς και παρέμειναν ανέγγιχτα στον λογαριασμό».