Latest News

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Θρίλερ με τη Lil Tay: Η οικογένεια ανακοίνωσε τον θάνατό της, αλλά ο πατέρας της δεν επιβεβαιώνει - Άγνωστη η αλήθεια

 
Η οικογένεια της influencer Lil Tay ανακοίνωσε χθες, μέσω Instagram, πως η 14χρονη και ο αδελφός της έχασαν τις ζωές τους. Παρά τη σχετική ενημέρωση, ωστόσο, ο πατέρας της δεν επιβεβαιώνει, αλλά και ούτε διαψεύδει τις πληροφορίες που... - οι ίδιοι - μετέφεραν.

«Ναι, μιλάμε με το σωστό άτομο, αλλά δεν έχω κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή»: είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Lil Tay, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Claire Hope, όταν δημοσιογράφοι επικοινώνησαν μαζί τους για να πάρουν κάποια δήλωση.

Μόλις χθες, η οικογένεια είχε αναρτήσει στο Instagram την είδηση του θανάτου των δύο αδελφιών. 

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε τα σπαρακτικά νέα για τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας Claire» αναφερόταν, ειδικότερα, και συμπληρωνόταν πως «δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αβάσταχτη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο». Η οικογένεια ενημέρωνε, δε, πως πέθανε και ο αδελφός της, Jason Tian. 

Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό της, με τους 3,4 εκατομμύρια ακολούθους, από το 2018, όταν και είχε σταματήσει να δημοσιεύει περιεχόμενο. 

Πλην του πατέρα, και το άτομο που πιστεύεται ότι είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της Lil Tay αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες. 

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία με άτομα που γνωρίζουν καλά την κατάσταση της οικογένειας» δήλωσε ο Henry Tsang. «Δεδομένης της πολυπλοκότητας των τρεχουσών συνθηκών, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να απορρίψω οριστικά τη εγκυρότητα της δήλωσης που εξέδωσε η οικογένεια».

Ο Tsang πρόσθεσε ότι η κατάσταση απαιτεί «προσεκτική εξέταση» αλλά και «ακρίβεια». 

«Ενθαρρύνω τους πάντες να βασίζονται σε αξιόπιστες και επίσημες πηγές πληροφόρησης. Πρέπει να επιδείξουμε υπομονή, περιμένοντας τις περαιτέρω εξελίξεις προτού βγάλουμε οποιαδήποτε συμπεράσματα» κατέληξε. 

Παρά την ανακοίνωση, η οικογένεια δεν έδωσε κανένα στοιχείο σχετικά με τα αίτια του θανάτου της  Lil Tay και του αδελφού της αλλά και δεν έχει ξεκαθαριστεί πού άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βανκούβερ, όπου μένει η μητέρα της, επεσήμανε πως «δεν έχουμε λάβει καμία πληροφορία για κανέναν από τους θανάτους εδώ. Δεν γνωρίζουμε τίποτα και δεν κάνουμε έρευνα». 

Δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η μητέρα της, ώστε να προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο. 

Η Lil Tay έγινε διάσημη τον Μάρτιο του 2018, όταν ήταν μόλις 9 ετών. Ήταν κυρίως γνωστή για τα βίντεο όπου πετούσε μετρητά και επιδείκνυε πολυτελή αυτοκίνητα. Ωστόσο, λίγο αργότερα, εξαφανίστηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τότε, ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της στην Daily Beast, ότι εκείνη και η μητέρα της έπρεπε να μετακομίσουν στο Βανκούβερ.

Ο πατέρας της φαίνεται ότι απουσίαζε από τη ζωή της και επέστρεψε μόνο όταν το παιδί έγινε γνωστό και απέκτησε χρήματα, ενώ υπήρχαν και καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά. Ωστόσο, εκπρόσωπός του αρνήθηκε τις κατηγορίες.