Latest News

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Εριέττα Κούρκουλου: Ανάρτηση - φωτιά για τους influencers – «τη στιγμή που η Ελλάδα καίγεται…»

 Η Εριέττα Κούρκουλου είναι μια γυναίκα με έντονη κοινωνική δράση, κυρίως για την προστασία των ζώων, του φυσικού περιβάλλοντος και... των παιδιών.

Βλέποντας σήμερα την έκταση της περιβαλλοντικής καταστροφής που συντελείται στην Ελλάδα, από τη μία άκρη στη άλλη, με τεράστιο κόστος σε ζωές, η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό της βρέθηκαν οι διάφοροι influencers, οι οποίοι συνεχίζουν ανενόχλητοι να ποστάρουν από τη Μύκονο την ώρα που δάση, καλλιεργημένες εκτάσεις, σπίτια, ζώα και άνθρωποι έχουν παραδοθεί στις φλόγες στις πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί από τη Θράκη ως την Αττική.

Διαβάστε τι έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου:

«Αναρωτιέμαι, όλοι εσείς οι “influencers” που ποστάρετε από τη Μύκονο… ποια ακριβώς είναι η επιρροή σας, τη στιγμή που η Ελλάδα καίγεται και χάνονται ζωές; Έτσι εκπαιδεύουμε τη νέα γενιά; Πως θα γίνουν ενεργοί πολίτες; Πως θα νοιαστούν για το συνάνθρωπο; Από τη φούσκα τους; Από τη φούσκα που εσείς δημιουργείτε; Λυπάμαι!» έγραψε η επιχειρηματίας και ακτιβίστρια.

ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ ΠΟΣΤ