Latest News

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Μουντιάλ γυναικών: Σάλος με τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας- Φίλησε στο στόμα παίκτρια, στην απονομή

 Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια κίνηση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, κατά τη διάρκεια της απονομής στο... Μουντιάλ γυναικών

Την ώρα που απονέμονταν τα μετάλλια στις Ισπανίδες, που κατέκτησαν το Μουντιάλ γυναικών, ο Λουίς Ρουμπιάλες φίλησε την Τζένιφερ Ερμόσο στο στόμα. Η χειρονομία αυτή έχει προκαλέσει σάλο στην Ισπανία και πληθώρα επικριτικών σχολίων από χρήστες των social media, που τον κατηγορούν για απρεπή συμπεριφορά.  

Η Ισπανία κατέκτησε για πρώτη φορά το Μουντιάλ γυναικών, έπειτα από νίκη με 1-0 επί της Αγγλίας στον τελικό που έγινε στο Σίδνεϊ. Στην απονομή, μία- μία οι παίκτριες ανέβαιναν για να πάρουν τα μετάλλιά τους από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, δίπλα στον οποίο στέκονταν η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Λουίς Ρουμπιάλες, που έδιναν τα συγχαρητήριά τους στις αθλήτριες. 

Ο Λουίς Ρουμπιάλες αγκάλιασε όλες τις παίκτριες της εθνικής ομάδας της Ισπανίας. Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα της Τζένιφερ Ερμόσο, μετά την αγκαλιά της έπιασε το κεφάλι και τη φίλησε στο στόμα

Η παίκτρια σχολίασε γελώντας το περιστατικό σε live που έκανε από τα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών με τις συμπαίκτριές της για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου. «Δεν μου άρεσε», είπε.  

Αν και έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις μετά τον τελικό, μέχρι στιγμής η Τζένιφερ Ερμόσο δεν έχει σχολιάσει σε κάποια από αυτές το περιστατικό με το φιλί από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λουίς Ρουμπιάλες απασχολεί τα ΜΜΕ για αρνητικό λόγο. Πριν από ένα χρόνο η El Mundo έγραψε πως ήταν ύποπτος για διοργάνωση οργίων με κονδύλια της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Κάτι που η ομοσπονδία διέψευσε κάνοντας λόγο για «απόλυτα ψευδείς κατηγορίες».