Latest News

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Νέα Φιλαδέλφεια: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης - Και Έλληνας ανάμεσά τους

 
Νέα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες και για Έλληνες χούλιγκαν αναμένονται σήμερα για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη... Νέα Φιλαδέλφεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες,  για τα επεισόδια και τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναμένεται να εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες που έχουν ταυτοποιηθεί, από τα στοιχεία που έχει κατασχέσει η αστυνομία.

Πρόκειται για 4 με 5 νέα εντάλματα σύλληψης, το ένα εκ των οποίων αφορά και Έλληνα κατηγορούμενο. Η εμπλοκή του σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει από αναρτήσεις του στα social media και φέρεται να είναι οπαδός του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές αναλύουν τα βίντεο από την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της 7ης Αυγούστου που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.


Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο πριν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή 

Την ίδια ώρα, νέο βίντεο δείχνει καρέ-καρέ τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ στη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις από τις αναλύσεις σχετικά με το πιο ήταν το σημείο που δέχθηκε την επίθεση με το μαχαίρι και άρχισε να αιμορραγεί ο Μιχάλης Κατσουρής, μέχρι να καταλήξει έξω από το περίπτερο στο οποίο επιχείρησε να κρυφτεί.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, 20-25 αντικείμενα που έχουν συλλέξει οι Αρχές γύρω από το γήπεδο και τα οποία αποτυπώνονται σε φωτογραφίες, εξετάζονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς φέρουν κηλίδες αίματος. 

Εν τω μεταξύ, τα πρώτα αποτελέσματα από τα συστήματα γεωεντοπισμού των κινητών δείχνουν το δρομολόγιο των Κροατών χούλιγκαν οι οποίοι φαίνεται να αναζητούσαν διευθύνσεις στην Ηγουμενίτσα, τον Πειραιά αλλά και πάρκινγκ στο Μπάρι και την Ανκόνα στην Ιταλία.

Αναζητούσαν και δύο συγκεκριμένες διευθύνσεις στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Λυκαβηττό και το Μαρούσι.