Latest News

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Πέθανε ο Μπράιαν Ράνταλ- Φωτογράφος και επί χρόνια σύντροφος της Σάντρα Μπούλοκ

 
Ο επί χρόνια σύντροφος της Σάντρα Μπούλοκ, Μπράιαν Ράνταλ, πέθανε σε ηλικία 57 ετών...ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο φωτογράφος πέθανε το Σαββατοκύριακο μετά από μια τριετή μάχη με την ALS, γνωστή και ως αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση ή νόσο του Lou Gehrig.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε ήσυχα μετά από μια μάχη τριών ετών με το ALS», είπε η οικογένειά του σε δήλωση στο People.

«Ο Μπράιαν επέλεξε νωρίς να περάσει την περιπέτεια της υγείας του μυστικά και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του».

«Αυτή τη στιγμή ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας για να θρηνήσουμε και να συμφιλιωθούμε με την αδυναμία που νιώθουμε να αποχαιρετήσουμε τον Μπράιαν», καταλήγει η δήλωση, με την υπογραφή «Η αγαπημένη του οικογένεια».

Η σχέση του Μπράιαν Ράνταλ με την Σάντρα Μπούλοκ

Η Σάντρα Μπούλοκ συνάντησε για πρώτη φορά τον Ράνταλ, μοντέλο στο επάγγελμα που αργότερα έγινε φωτογράφος, όταν κλήθηκε να φωτογραφίσει τα γενέθλια του γιου της Louis τον Ιανουάριο του 2015. Έκαναν γνωστή τη σχέση τους λίγο αργότερα και εμφανίστηκαν μαζί στον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θορό.

«Βρήκα την αγάπη της ζωής μου. Έχουμε δύο όμορφα παιδιά (μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της Μπούλοκ)- τρία παιδιά, και με τη μεγαλύτερη κόρη του Ράνταλ. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ.», είχε πει τότε η Σάντρα Μπούλοκ.