Latest News

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα: Σήμερα στον ανακριτή ο 52χρονος- Τι θα ισχυριστεί για τον ξυλοδαρμό της αστυνομικού

 
Σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή Λάρισας ο 53χρονος που εμπλέκεται στο τελευταίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κατηγορούμενος πως ξυλοκόπησε άγρια την 43χρονη σύζυγό του επειδή του ζήτησε... διαζύγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ενδοοικογενειαική βία θα επικαλεστεί ένα μήνυμα στο κινητό της αστυνομικού  για να αιτιολογηθεί και θα υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του. «Δεν κατάλαβα ότι την χτύπησα τόσο πολύ ήμουν μεθυσμένος», φέρεται να δήλωσε ήδη στους αστυνομικούς-


Στο μεταξύ η γυναίκα νοσηλεύεται, μεταξύ άλλων, με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι στα πλευρά, στη μύτη, στη γνάθο, στη στοματική χώρα και την κοιλιά.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια η γυναίκα μιλώντας χθες  ήταν η πρώτη φορά που ο δράστης τη χτύπησε, αλλά την είχε απειλήσει στο παρελθόν και γι' αυτό το λόγο είχε κάνει μήνυση. Ο άγριος ξυλοδαρμός διήρκησε πάνω από μία ώρα και ένα τέταρτο, από τις 03:00 τα χαράματα μέχρι τις 04:15. Οι αρχές επενέβησαν μετά από ειδοποίηση γειτόνισσας.