Latest News

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Καβγάς με κατσούνες στα Σφακιά: Δύο αδέλφια επιτέθηκαν σε 49χρονο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Άγριος καβγάς σημειώθηκε σε χωριό στα Σφακιά όταν ένας άνδρας εισέβαλε και με κατσούνα επιτέθηκε σε 73χρονο συγχωριανό του, χτυπώντας τον... πολλές φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πατέρας 70 ετών με τους δύο του γιους 27 και 25 ετών, ξεκίνησαν τον καβγά με έναν 49χρονο άνδρα, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής.

Πάνω στο καβγά ο μεγαλύτερος γιος άρχισε να απειλεί τον 49χρονο με κατσούνα και όπλο, χωρίς όμως να προβεί σε βιαιοπραγίες.

Τότε ο 25χρονος έπιασε την κατσούνα με προτροπή του ηλικιωμένου πατέρα του και ξεκίνησε να χτυπά τον 49χρονο με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σωματικές βλάβες και να οδηγηθεί στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 49χρονος κατέθεσε μήνυση και η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 71χρονο πατέρα για ηθική αυτουργία σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Τα δύο αδέλφια αναζητούνται από τις αρχές. 

Καβγάς στα Σφακιά: «Σήκωσαν όπλα και απειλούσαν!»

Αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου, ένας θαμώνας του καταστήματος, σε καταγγελία του στο zarpanews.gr ανέφερε πως «άρχισε να χτυπά με μανία το θύμα. Εμείς τρομάξαμε και αμέσως φύγαμε. Σήκωσαν ακόμα και όπλα και απειλούσαν πως θα ρίξουν».

Σύμφωνα με την μαρτυρία, τέτοιου είδους περιστατικά είναι συχνά στο χωριό. «Δεν γίνεται να μην μπορούμε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας επειδή φοβόμαστε. Πρέπει κάτι να γίνει άμεσα. Φοβόμαστε για τη ζωή μας» είπε χαρακτηριστικά.