Latest News

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Ελεύθερες παραλίες: Έφοδος των αρχών στην Τήνο- Απελευθερώνονται 3.000 τ.μ. αιγιαλού

 Στην Τήνο επικεντρώνονται από χθες οι έλεγχοι των αρμοδίων αρχών, εστιάζοντας στις παρανομίες που γίνονται στις ελεύθερες παραλίες και... τον αιγιαλό.

Συγκεκριμένα, από τους ελέγχους στην Τήνο για τις ελεύθερες παραλίες διαπιστώθηκε παράνομη κατάληψη 3.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλίας από τουριστικές επιχειρήσεις και ιδιώτες, ενώ μία επιχειρηματίας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για μη συμμόρφωση σε προηγούμενη παράβαση που εξακολουθεί να υφίσταται.

Αναλυτικά, μέχρι στιγμής έχουν διενεργηθεί αυτοψίες σε 5 επιχειρήσεις στις δημοφιλείς παραλίες Αγίου Φωκά, Αγίας Κυριακής και Λαούτη της Τήνου.Τήνος: Έφοδος των αρμοδίων αρχών στις παραλίες - Απελευθερώνονται 3.000 τμ αιγιαλού

Από την παραλία Αγίας Κυριακής, ολοκληρώθηκε ήδη η διαδικασία απομάκρυνσης των παράνομων κατασκευών και αντικειμένων από την παραλία και τον αιγιαλό, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις όπου διαπιστώθηκε παράβαση.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται από στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας Σύρου και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσία του Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου και της Γενικής Γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας Νάγιας Κόλλια.

Τήνος: Έφοδος των αρμοδίων αρχών στις παραλίες - Απελευθερώνονται 3.000 τμ αιγιαλού