Latest News

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ιταλία: 21χρονος σκότωσε τον πατέρα του και άλλο ένα άτομο με κουζινομάχαιρο

 Συνελήφθη, στην Ιταλία, 21χρονος Ολλανδός ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του αλλά και έναν άνδρα, που τους φιλοξενούσε στο σπίτι του στο χωριό... Μοντάλντο ντι Μοντοβί, για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Σάσα Τσανγκ φέρεται να είναι ο δράστης της διπλής δολοφονίας που έχει συνταράξει την Ιταλία.

Κατηγορείται ότι σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον 65χρονο πατέρα του και στη συνέχεια μαχαίρωσε θανάσιμα τον 60χρονο συμπατριώτη τους, ο οποίος τους φιλοξενούσε.

Η αστυνομία είχε στήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, καθώς, μετά το έγκλημα, κατέφυγε σε παρακείμενη δασική έκταση.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ελικόπτερα και εθελοντές κυνηγοί.

Οι αρχές είχαν ζητήσει από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους, προειδοποιώντας πως ο νεαρός είναι άκρως επικίνδυνος.

Τελικώς, συνελήφθη να κοιμάται έξω από ένα ξωκλήσι όπου είχε καταφύγει εξουθενωμένος. Τρεις αστυνομικοί τον αιφνιδίασαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και αναμένεται σύντομα να οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή.