Latest News

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

«Βόμβα» Ανδρουλάκη στη Βουλή: Τρεις φορές πήγαν να με παγιδέψουν με Predator


 Σε μια αποκάλυψη για την προσπάθεια παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου με το Predator  προέβη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης... από το βήμα της Βουλής, τονίζοντας ότι έγιναν τρεις απόπειρες να παγιδευτεί το τηλέφωνό του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι χθες έλαβε επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων, μέσω της οποίας τον ενημέρωσε ότι έγιναν τρεις απόπειρες παρακολούθησής του και όχι μία. «Η πρώτη, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2021. Η δεύτερη στις 21 Σεπτεμβρίου του 2021, ήταν αυτή που εντόπισε και η ειδική υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου. Και η τρίτη απόπειρα έγινε στις 20 Οκτωβρίου του 2021. Ενώ δηλαδή βρισκόμουν ήδη υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και μεσούσης της εκλογικής διαδικασίας στο ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έδωσε στο πρακτικά της Βουλής την επιστολή του Κωνσταντίνου Μενουδάκου, στην οποία έχει ενημερώσει ότι 87 ακόμη συμπολίτες μας έλαβαν αντίστοιχα μηνύματα με το Predator. «Συνεπώς, υπάρχουν 87 τέτοιες επιστολές», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Για τις φωτιές

 Από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μνημόνευσε τους δύο αδικοχαμένους πιλότους του Canadair που έπεσε στη Κάρυστο, αναφέροντας ότι «τους αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη και σεβασμό για την προσφορά τους στην πατρίδα. Με αυτοθυσία επιχειρούσαν πάνω από το μέτωπο της φωτιάς στην Κάρυστο, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης. Αυτό κάνουν καθημερινά, με ηρωισμό και απαράμιλλη αυταπάρνηση οι χειριστές μας, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες».