Latest News

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

H αποκάλυψη για τον θάνατο της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ - Τι έδειξε η τελική νεκροψία


 Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών μετά από καρδιακή ανακοπή, κλείνοντας ένα κεφάλαιο στις τραγικές ιστορίες των γυναικών της ζωής του διάσημου πατέρα της... Έλβις Πρίσλεϊ.

Η Λίζα Μαρί υπήρξε, όπως ο πατέρας της, εθισμένη σε αναλγητικά χάπια και οπιούχες ουσίες.

Όπως είχε πει “ανάρρωνα από τη γέννα των παιδιών μου, Vivienne και Finley, όταν ο γιατρός μου συνταγογράφησε οπιούχα για τον πόνο. Χρειάστηκε μια συνταγή μόνο για να νιώσω ότι πρέπει να συνεχίσω να τα παίρνω” είχε πει.

Η ζωή της επιφύλασσε όμως κι άλλες δυσκολίες. Ο γιος της, Benjamin, αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών το 2020 βυθίζοντας την οικογένεια κι εκείνη σε βαθιά θλίψη.

Ένα πένθος που, όπως είχε γράψει με αφορμή την Ημέρα Πένθους, την κατέστρεψε.

Οι τελευταίες της αναρτήσεις στα social media πριν τον θάνατό της ήταν για τον γιο της.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ βρέθηκε αναίσθητη στο υπνοδωμάτιό της από την οικονόμο της

Αποκαλύφθηκε ότι η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ πέθανε σε ηλικία 54 ετών τον Ιανουάριο από απόφραξη του λεπτού εντέρου, που προκλήθηκε από χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, ενώ βρέθηκαν και οπιοειδή στον οργανισμό της.

Η κόρη του Elvis Presley, σύμφωνα με τη «Daily Mail», μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 12 Ιανουαρίου μετά από καρδιακή ανακοπή. Η έκθεση του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες αποκαλύπτει ότι η σταρ πέθανε από απόφραξη του λεπτού εντέρου (ειλεός), ως «συνέπεια προηγούμενης ασθένειας ή τραυματισμού».

Σύμφωνα, επίσης, με τα τοξικολογικά αποτελέσματα στο αίμα της βρέθηκαν οπιοειδή, όπως οξυκωδόνη και βουπρενορφίνη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της εξάρτησης από οπιοειδή. Υπήρχαν επίσης «ίχνη» κουετιαπίνης, ενός αντιψυχωσικού φαρμάκου, σύμφωνα με το TMZ.

 

Ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι της και η τοξικολογική εξέταση των ούρων της ήταν αρνητική.

Η έκθεση επιβεβαιώνει ότι η Λίζα είχε κάνει μια αισθητική επέμβαση λίγους μήνες πριν από το θάνατό της και της είχαν συνταγογραφηθεί οπιοειδή, με τη σταρ να έχει ιστορικό «υπερβολικής συνταγοφράφησης», ενώ πολλές φορές ξεχνούσε ότι είχε πάρει τα φάρμακά της και στη συνέχεια τα έπαιρνε ξανά. Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι η σταρ είχε «ιστορικό κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών».

Πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι η Λίζα Μαρί βρέθηκε αναίσθητη στο υπνοδωμάτιό της από την οικονόμο της και ότι ο πρώην σύζυγός της, Danny Keough, με τον οποίο ζούσε μαζί, έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσουν οι νοσοκόμοι. Η πηγή πρόσθεσε ότι «κάποιος χορήγησε επινεφρίνη», πιο γνωστή ως αδρεναλίνη, προκειμένου να βοηθήσει τη Lisa Marie να ανακτήσει σφυγμό.