Latest News

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Σχολιαστής του ESPN κατέρρευσε, ενώ ανέλυε live τον αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Σχολιαστής του ESPN κατάρρευσε on air, πριν από τον φιλικό αγώνα της Μίλαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης...

Ο Shaka Hislop φάνηκε να μην νιώθει καλά και τελικώς έχασε τις αισθήσεις του, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα στην Καλιφόρνια. 

Βρισκόταν δίπλα στον συνάδελφό του Dan Thomas, ο οποίος είχε πάρει τον λόγο, όταν παραπάτησε, έπεσε πάνω στον Thomas και κατέληξε στο έδαφος. 

Ο Thomas άρχισε να καλεί σε βοήθεια, πριν σταματήσει η σύνδεση με το σημείο. 

«Έχει αναρρώσει» είπε ο σχολιαστής Adrian Healey, ο οποίος ήταν στις εξέδρες. «Δεν είδα το περιστατικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν ανησυχητικό. Ενημερωθήκαμε πως είναι καλά». 

«Ο Shaka συνήλθε. Οι γιατροί τον φροντίζουν» σημείωσε, παράλληλα, ο Thomas ο οποίος σημείωσε ότι είναι καλά, αλλά είναι «πολύ νωρίς για οποιαδήποτε ιατρική διάγνωση». 

«Μιλήσαμε και με την οικογένειά του, γιατί φανταστείτε να το βλέπετε αυτό να συμβαίνει ζωντανά, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σε τρομάξουν σε μια οικογένεια (...) μιλήσαμε με τη σύζυγό του και τα πράγματα φαίνονται εντάξει» προσέθεσε. 

Ο Hislop είναι πρώην τερματοφύλακας, ο οποίος έπαιξε με τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ, τη Γουέστ Χαμ και άλλες ομάδες κατά τη διάρκεια της 15ετούς καριέρας του, ενώ ήταν επίσης βασικός στην εθνική ομάδα ανδρών του Τρινιντάντ και Τομπάγκο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006. Αποσύρθηκε το 2007 μετά από μια σεζόν με την ομάδα του MLS FC Dallas.

Η θερμοκρασία στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια ήταν γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου.