Latest News

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Δηλητηρίασαν με φόλα σκύλο δημάρχου- Και εκείνος επικήρυξε τους δράστες


Ο δήμαρχος Σιντικής επικήρυξε τους δράστες που δολοφόνησαν τον σκύλο του δηλητηριάζοντάς τον με φόλα μέσα στην αυλή του... στο Σιδηρόκαστρο.

Ο Φώτιος Δομουχτσίδης με ανάρτησή του στο Facebook και μία σπαρακτική φωτογραφία του νεκρού σκύλου του ενημέρωσε ότι επικηρύσσει τους δράστες της δολοφονίας του σκυλιού του και προσφέρει 2.000 ευρώ σε όποιον του δώσει σχετικές πληροφορίες.

«ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ 2.000 € σε ΌΠΟΙΟΝ έχει πληροφορίες για την δηλητηρίαση του σκύλου μου μέσα στο σπίτι μου στην αυλή, σήμερα το πρωί κατά τις 8 ώρα» έγραψε ο δήμαρχος Σιντικής, επισημαίνοντας τον θυμό του.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ο ίδιος είπε ότι «Το δηλητήριο ήταν πολύ ισχυρό και το σκυλί έχασε γρήγορα τη ζωή του, για αυτό αναμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, δεν αποκλείεται να ήταν αυτό που χρησιμοποιούν κυνηγοί σε αλεπούδες, γιατί έπιασε κατευθείαν το σκυλί που πέθανε με ανοιχτά τα μάτια και χωρίς να βγάλει αφρούς από το στόμα».

Τόνισε δε, ότι το 2018 άγνωστοι είχαν ρίξει φόλα και είχαν σκοτώσει και τον προηγούμενο σκύλο του επίσης στην αυλή του σπιτιού του ενώ όπως ο ίδιος είπε στην περιοχή σημειώθηκαν και άλλα περιστατικά με δηλητηριάσεις ζώων αλλά ήταν κυρίως σε αδέσποτα.