Latest News

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Σινέντ Ο' Κόνορ: «Αν πεθάνω, τηλεφωνήστε πρώτα στον λογιστή μετά στην αστυνομία», είχε πει στα παιδιά της

Η Σινέντ Ο΄Κόνορ είχε μιλήσει στα παιδιά της για την περίπτωση θανάτου της και, μάλιστα, τους είχε δώσει μία συμβουλή σχετικά με τι θα έπρεπε να κάνουν αν την... έβρισκαν εκείνα νεκρή.

Σε συνέντευξή της στο People το 2021, για την προώθηση της βιογραφίας της «Rememberings», η Σινέντ Ο΄Κόνορ σημείωσε πως είχε εξηγήσει στα παιδιά της τη σημασία να προστατευθεί η μουσική αλλά και τα οικονομικά της.

Τους είχε δώσει και την εξής συμβουλή: σε περίπτωση θανάτου της, να καλέσουν πρώτα τον λογιστή της και μετά την αστυνομία.

«Όταν πεθαίνουν οι καλλιτέχνες, είναι πολύ πιο πολύτιμοι σε σχέση με όταν είναι εν ζωή» είχε πει. «Ο Tupac έβγαλε περισσότερα άλμπουμ από τότε που πέθανε, σε σχέση με όταν ήταν ζωντανός, είναι κάπως άθλιο αυτό που κάνουν οι δισκογραφικές εταιρείες».

«Γι΄αυτό τον λόγο, συμβούλευα τα παιδιά μου, απ΄όταν ήταν μικρά: "Αν πεθάνω αύριο, πριν καλέσετε την αστυνομία, τηλεφωνήστε στον λογιστή μου και βεβαιωθείτε πως οι δισκογραφικές δεν θα κυκλοφορήσουν τους δίσκους μου και δεν θα σας λένε πού πάνε τα λεφτά"».

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε προ ημερών, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια.

Η αστυνομία του Λονδίνου ξεκαθάρισε πως η περίπτωση δεν εξετάζεται ως εγκληματική ενέργεια, αλλά δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία.

Η Ο΄Κόνορ είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Ο 17χρονος γιος της, Σέιν, είχε βρεθεί νεκρός πέρσι, ύστερα από μέρες εξαφάνισης.