Latest News

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

«Τα σπάει» ο Γιώργος Πατούλης με ζεϊμπεκιές την ώρα που καιγόταν η χώρα - Ενόχληση από ΝΔ που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα(ΒΙΝΤΕΟ)

Ενοχλημένη εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος την ώρα που η χώρα καίγεται από άκρη σε άκρη, αυτός χόρευε ζεϊμπέκικο σε... εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο. Μάλιστα, παρά την τραγωδία με τις φωτιές και τους νεκρούς, επέλεξε να το ρίξει στον χορό. Το σχετικό βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αναγκάζοντας τη ΝΔ να αντιδράσει.

Πηγές της ΝΔ δήλωναν την έντονη δυσαρέσκεια του κόμματος, ενώ στην ερώτηση αν τίθεται θέμα για το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος στον νυν περιφερειάρχη, οι ίδιες πηγές δήλωναν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Είχε άλλωστε προηγηθεί η παραίτηση του Νότη Μηταράκη, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν σε διακοπές εν μέσω τον φονικών πυρκαγιών. Από την πλευρά του ο Νότης Μηταράκης «έδωσε» το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας ότι είχε ενημερώσει και αφήνοντας να εννοηθεί ότι απομακρύνθηκε επειδή αποκαλύφθηκε ότι ήταν σε διακοπές.